Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak egyes nők, hogy nincsen párjuk amikor miattuk nincsen sokszor párjuk mert irreálisak az elvárásaik?
Ez a mindennapi "nőknek irreális az elvárása" kérdés viszont még incelként is unalmas. Miért lop a kormány? Miért éheznek afrikában? Miért csak minden milliomodik ember nyer a lottón?
Nem tudod lebeszélni a nőket a játékszabályokról, pláne nem a gyakorin.
Valami hümmögő pszichológus embert vársz aki végigvezeti, hogy 5 éves korban a lányok 70%-nak vesznek vattacukrot, míg a férfiaknak csak a 30%nak, ezért a nők a társadalomban úgy vannak kondícionálva, hogy ....
Netalán visszavezetni az evolúcióra, hogy az erősebb férfi győzte le a tigrist, vagy lerántotta a másik közösülő férfit a nőről aki megtetszett neki?
Esetleg együtt akarsz konteózni, hogy gyíkember média direkt torzítja a női önképet és versenyezteti a férfiakat a gazdasági növekedésért és nagyobb profitért?
Aztán az egészet összegyúrjuk egy csomagba és elküldjük minden nőnek, vagy leadjuk a TVbe és elkezdik racionalizálni, hogy te vagy én nem is nézünk ki olyan szarul?
Minden női tarskeresős profilon ott a szablon szöveg, hogy normális pasit keres, tartós kapcsolat, nem szex stb.
De hiába ír be bármilyen pozitívumot magáról a pasi, ha ranéznek a fotójára, és már húzzák is balra ha nem topp 10-es. Csak éppen egy fotó nem adja vissza azt ,amit az életben mutat magáról egy férfi.
#15 Én nem tartom magam rossz pasinak, van házam,kocsim ,motorom, ifazi ezermester típus vagyok. Ráadasul dumálni is tudok, és még a konyhában se vagyok elveszve. Ezeket is beírtam a profilomba.Voltak kapcsolataim, ez is igazolja,hogy csak nem vagyok ronda, fogaim is megvannak 😁
De mégse sikerül ismerkednem, pedig nem toppmodelt keresek.
#17 Nem is ez a lényeg, hanem, hogy hamgoztatják a nők,hogy nekik rendes pasi kell, és én annak tartom magam, a fentieken túl nem iszom, nem is dohanyzom. De a társkeresés megakad a fotónál, pedig nem vagyok csúnya, de nekik a topp pasi kell, aki meg biztos,hogy nem hűséges, és még kitudja milyen, de nem az a rendes pasi akit annyira keresnek.
Vagy akkor el lehet dönteni, hogy egy topp, de tróger pasi kell, vagy normális, de átlagos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!