Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak egyes nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak egyes nők, hogy nincsen párjuk amikor miattuk nincsen sokszor párjuk mert irreálisak az elvárásaik?

Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 09:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
44%

Ez a mindennapi "nőknek irreális az elvárása" kérdés viszont még incelként is unalmas. Miért lop a kormány? Miért éheznek afrikában? Miért csak minden milliomodik ember nyer a lottón?

Nem tudod lebeszélni a nőket a játékszabályokról, pláne nem a gyakorin.

Valami hümmögő pszichológus embert vársz aki végigvezeti, hogy 5 éves korban a lányok 70%-nak vesznek vattacukrot, míg a férfiaknak csak a 30%nak, ezért a nők a társadalomban úgy vannak kondícionálva, hogy ....

Netalán visszavezetni az evolúcióra, hogy az erősebb férfi győzte le a tigrist, vagy lerántotta a másik közösülő férfit a nőről aki megtetszett neki?

Esetleg együtt akarsz konteózni, hogy gyíkember média direkt torzítja a női önképet és versenyezteti a férfiakat a gazdasági növekedésért és nagyobb profitért?

Aztán az egészet összegyúrjuk egy csomagba és elküldjük minden nőnek, vagy leadjuk a TVbe és elkezdik racionalizálni, hogy te vagy én nem is nézünk ki olyan szarul?

2023. nov. 14. 10:17
 12/35 anonim ***** válasza:
63%
Én tudom, hogy magasak az elvárásaim. Értsd: ne egy mihaszna, tehetetlen, lusta lúzer legyen, hanem aki megbecsül, tisztel, és közös céljaink vannak. És inkább maradok egyedül, mint olyannal legyek, akit ki kell szolgálnom, aki takarítani sem tud, vagy nem akar dolgozni. Mert sokkal boldogabb vagyok egyedül, mint egy ilyen majommal, aki csak lehúzna. És ez nekem tökéletesen megfelel, én ugyan nem sírok miatta.
2023. nov. 14. 10:22
 13/35 anonim ***** válasza:
85%
Miért sírnak a férfiak, hogy a nőknek minden ujjukra akad egy Tinder lájk, miközben a férfiak azok, akik még azokat is jobbra húzzák, akiknek egy brokkoli van kirakva profilképnek, azaz pont ők adnak a nő minden ujjára tucatnyi lájkot?
2023. nov. 14. 10:29
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

Minden női tarskeresős profilon ott a szablon szöveg, hogy normális pasit keres, tartós kapcsolat, nem szex stb.

De hiába ír be bármilyen pozitívumot magáról a pasi, ha ranéznek a fotójára, és már húzzák is balra ha nem topp 10-es. Csak éppen egy fotó nem adja vissza azt ,amit az életben mutat magáról egy férfi.

2023. nov. 14. 10:31
 15/35 anonim ***** válasza:
97%
#14 miért húzzon jobbra olyat, aki nem vonzó számára? Én kétszer is voltam olyan helyzetben, hogy olyan pasik hívtak el randira, akik nem jöttek be. Gondoltam, adok egy esélyt, nem akarok ítélkezni, hátha kialakul mégis valami. Csak aztán nem alakult ki. Végig kellemetlenül éreztem magam velük, mert a legkevésbé sem voltak vonzók a számomra. És amikor végül elmondtam, hogy részemről nem fog menni, akkor ők voltak felháborodva (máig nem tudom, hogy jogosan-e), hogy megvezettem őket. Tehat mit kellene csinálni? Adni esélyt annak, aki nem tetszik, és akkor megkapom, hogy áltattam, és megvezettem, vagy ne adjak esélyt, és akkor is én leszek a szemét, mert nem tudhatom egy képről?
2023. nov. 14. 10:35
 16/35 anonim ***** válasza:
61%

#15 Én nem tartom magam rossz pasinak, van házam,kocsim ,motorom, ifazi ezermester típus vagyok. Ráadasul dumálni is tudok, és még a konyhában se vagyok elveszve. Ezeket is beírtam a profilomba.Voltak kapcsolataim, ez is igazolja,hogy csak nem vagyok ronda, fogaim is megvannak 😁

De mégse sikerül ismerkednem, pedig nem toppmodelt keresek.

2023. nov. 14. 10:45
 17/35 anonim ***** válasza:
85%
#16 attól még nem leszel automatikusan vonzó mindenkinek. Vannak nők akik nem a házadhoz, vagy kocsidhoz vonzódnak.
2023. nov. 14. 10:46
 18/35 anonim ***** válasza:
35%
15. Azt gondolják, hogy Élőben jobban tetszenek majd a nőknek🥴 A nők még tudják nagyon jól, hogy nem, épp ezért nem is húznak olyat jobbra, aki nem tetszik nekik képen.
2023. nov. 14. 10:51
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

#17 Nem is ez a lényeg, hanem, hogy hamgoztatják a nők,hogy nekik rendes pasi kell, és én annak tartom magam, a fentieken túl nem iszom, nem is dohanyzom. De a társkeresés megakad a fotónál, pedig nem vagyok csúnya, de nekik a topp pasi kell, aki meg biztos,hogy nem hűséges, és még kitudja milyen, de nem az a rendes pasi akit annyira keresnek.

Vagy akkor el lehet dönteni, hogy egy topp, de tróger pasi kell, vagy normális, de átlagos?

2023. nov. 14. 10:52
 20/35 anonim ***** válasza:
88%
#19 de miért vitatod el a nők jogát, hogy olyan pasikkal randizzanak, akik bejönnek nekik? Lehet átlagos, de akkor is vonzónak kell lennie az adott nőnek, különben jön majd a hiszti a pasitól, hogy “miért nincs szex?”. És ha megnézed, egy csomó “nem top pasi” van kapcsolatban. Ilyen az ízlés, aki valakinek szimpatikus és vonzó, másnak nem lesz az. Te is, hiába mondod, hogy átlagos csajt keresel, biztos van olyan “átlagos” kinézetű csaj, aki nem jön be neked. Fontos a vonzalom egy kapcsolatban, erről ne nyissunk vitát. Az meg, hogy ha valaki jól néz ki, akkor már “biztos, hogy nem hűséges” pont nem azt mutatja, hogy milyen rendes vagy. Rendes ember nem általánosít ilyen durvákat.
2023. nov. 14. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!