Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak egyes nők, hogy nincsen párjuk amikor miattuk nincsen sokszor párjuk mert irreálisak az elvárásaik?
30
Nem tagadtam sehol, hogy a női oldalra is igaz.
Nekem nem úgy tűnik, hogy a nők sírnak. Mármint én azt látom, hogy minden napra legalább egy olyan kérdés jut, hogy egy csávó azon vergődik, hogy a nőknek milyen magas az igénye. Ez engem rettenetesen idegesít, pedig férfi vagyok.
Nem értem miért kell a nők igénye miatt sírni. A párkapcsolat, a szex nem jár alanyi jogon. Ezért nem is kötelezhetsz másokat, hogy a te kedvedért "lejjebb" adjanak. Ez van.
Mellesleg meg lejjebb adott igényekkel nincs értelme párkapcsolatot kezdeni, legalábbis szerintem. Én hosszútávra tervezek, aminek azért fontos tartópillére, hogy legalább az elején "teljesüljenek" bizonyos "elvárások". Miért kezdjem el, ha már az elején nem adott valami, ami nekem fontos? Mit tudom én, ha később gyereket szeretnék, nem jövök össze valakivel, aki soha nem akar gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!