Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat olvasom ezen az oldalon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat olvasom ezen az oldalon, hogy a mai nőknek irreális elvárásai vannak. Szerintetek nekem férfiként, ugyanúgy irreálisak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Amit keresek:

- 20-28 éves legyen kb

- Ne kelljen 0-24-ben írkálni, akkor már telefonáljunk vagy videóchateljünk, ha nem tudunk találkozni aznap

- Tudja pontosan, hogy mit akar, nem ez a "komolyat, de nyitott vagyok" vagy "alkalmit keresek, de komoly is lehet" mint amit a Tinderen látsz folyton.

- Szerintem fogalmazhatunk úgy is, hogy egy kicsit visszafogott és nincs tele a közösségi médiája segg vagy csöcs fotókkal

- Inkább komoly kapcsolatai voltak, nem hármasozik stb, nem szop le csak úgy fiúkat még a legvadabb bulikon se, nem csapja szét magát olyannyira, hogy az már vállalhatatlan.

- Ne dohányozzon

- Elegáns öltözködés, nem mutat túl sokat, illik a testalkatához

- Egyenes, hosszú haj

- Világosabb árnyalatú szem és haj, a haja ne legyen festett

- Megközelíthetőség

- Mosolygás

- Előny, ha sportol valamit, de eltudom engedni ha nem, viszont ne legyen túl vékony se, illetve szerintem egy bizonyos szintig a telt lányok is bejönnek. Nehéz szavakba önteni, igazából az összkép számít.

- Sminkelést ne vigye túlzásba, legyen képes mutatkozni előttem nélküle is

- Legyenek hobbijai és szerintem jó ha van valami ami közös, viszont semmiképpen sem szólhatja le azokat a dolgokat, amik fontosak nekem!

- Ne akarjon megváltoztatni sehogyan sem, fogadjon el úgy ahogy vagyok és ne hívja "hibának" azokat a dolgokat, amik neki annyira nem tetszenek, senki sem tökéletes

- Legyen állandó munkája vagy tanuljon valahol, viszont ne legyen gyanúsan "túl sok" ideje

Így ennyi jut most eszembe, írok még, ha esetleg valami más is eszembe jut.

2023. dec. 20. 23:21
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
62%

#30:

Nem létezik olyan no szoke sima hajjal, aki okos, kedves, mosolygos stb? Ezt te honnan tudod? Most akkor a szoke nok butak es erzeketlenek vagy micsoda? Miert allitasz butasagokat?

2023. dec. 21. 13:32
 32/53 anonim ***** válasza:
32%

31-es: Uramisten… Továbbra se megy az értelmezés. Bár inkább trollkodás lenne, de szerintem sajnos nem. Erre válaszolok még, de utána kikövetem a kérdést, mert ez a butaság már tényleg kezd fárasztó lenni, a stílusotok meg egyre kötekedőbb.

Semmilyen összefüggésbe nem hoztam a hajszínt az intelligenciával. Nem is értem, ezt honnan szedted. Olyat se írtam, hogy nem létezhet olyan nő, mint amilyet a kérdező leírt. De nagyon sok nő kiesik 1-2 pont alapján legalább, mert mondjuk csak festett szőke, és sportosan öltözködik. Vagy mindennek megfelel, kivéve, hogy dohányzik. Vagy barna szeme van, és 29 éves stb.

„Nem létezik olyan no szoke sima hajjal, aki okos, kedves, mosolygos stb? Ezt te honnan tudod?”

Az okos nem szerepelt a kritériumok között, és nézd meg, ettől sokkal több minden van a listán! És nem preferenciaként, ahogy a kérdező kommunikál, az jön le, ezekhez tényleg ragaszkodik, minden egyes ponthoz.

2023. dec. 21. 14:22
 33/53 A kérdező kommentje:

Csak hogy mindenkinek tiszta legyen ő 14-es válaszoló volt és szerinte így néz ki egy vélemény és egyáltalán nem leereszkedő, kötekedő hangnemű vagy bármi:

"És hogy kell elképzelni, minden passzol, de mondjuk a haja festett, akkor kuka? És ha csak később derül ki? El kell, hogy keserítselek, sok nőnek már huszonévesen is festett a haja. Gáznak tartom az ilyen részletes listát. Ha van pár fő szempont, az bőven elég, és reálisabb is úgy keresgélni."

2023. dec. 22. 13:38
 34/53 A kérdező kommentje:
* 32-es válaszoló a 14-es volt és szerinte
2023. dec. 22. 13:39
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

Kèrdező, 'nincs lehetlen csak tehetetlen'.

Itt a csajok akik nem hasonlítanak az általad írt kinézetre és frászt kaptak, fikázták..ne törődj velük!

Annó Én is álmodtam és meg is kaptam.

2024. jan. 4. 00:37
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj más véleményével, ismerkedj és majd kialakul.
2024. jan. 13. 14:25
 37/53 anonim ***** válasza:
54%

Ezek pont normális elvárások, nincsenek túlzások. :-)

35/F

2024. jan. 14. 23:04
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem korrekt vagy. Ezen pontokkal egyet értek jómagam is csak férfiakra vonatkozóan.

Pl nekem a fekete vagy sötét haj mindig jobban dominált az ízlésemben. Sokáig nem is nagyon tudatosult ez a tény.

Az ember amilyen egyszerű ugyanolyan összetett is és szerintem ezen pontok mennyisége tényleg még csak a felszín.

Mindenkinek megvannak a maga "elvárásai", az más kérdés, hogy kiben tudatosulnak vagy sem ezen tényezők.

S roppant fontos is. Több közös pont az, ami megerősíti a kapcsolatokat.

A maradék különbség pedig kiegészíti egymást.

Akkor gond van, ha ezen különbségek nem összeegyeszthetőek.

Ne adj alá ezen pontjaidnak, melyeket felsoroltál, mert valakiknek "sok" s annak, akik hasonlóan gondolkodnak s bele esnek külső tulajdonságokba is azok értékelni fogják!

Neked pedig ez tetszik, ezen pontokat preferálod.

S nem a világnak kell, hogy bejöjjenek ezen pontok hanem neked és a kiválasztottadnak.

Az, hogy ezen tényezőket, más saját ízlését, prioritását nem képesek elfogadni az sokat elmond az illetőkről.

Dehát különbözünk.

Sok féle embert ismerek, imádom őket a maguk módján.

Ám ez nem jelenti azt, hogy pl már párkapcsolatba beengedném, mivel ott számítanak azon részletek is, amik pl barátság, ismeretség stb kapcsolati formákban jelentéktelen tényező.

Pl dohányzás, alkohol, kövér alkat stb amiket már párkapcsolaton belül nem szeretnék.

S mindenkinek megvan a joga, hogy szabadon válasszon.

Persze vannak kivételek sajnos még napjainkban is a világban, ahol ez nem adott.

Épp ezért is kellene értékelnünk jobban s élni ezzel a lehetőséggel.

2024. jan. 31. 13:29
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

Ui: vannak menthetetlen habzó szájúak, felesleges időpocsékolás azzal a réteggel szót váltani.

N

2024. jan. 31. 13:31
 40/53 LuckyLevi ***** válasza:
100%
Szerintem nincs irreális elvárás. Miért jönnél össze olyannal, aki nem vonzó számodra? De a külsőségeket fölösleges sorolni. Hallottam már ilyet közeli ismerőstől: szőke, vékony, jó seggű csajt szeretne. Aztán feleségül vett egy telt vöröst. És nem azért, mert minden áron akart valakit. Magyarul hiába mondogatta, hogy mi jön be neki, nem volt semmi értelme. Pont ugyanúgy nálad sem hiszem el, hogy egy helyes barna csaj ne tudna megfogni. Akkor meg miért írod, hogy elvárás? Elvárás az, ami, ha nem teljesül, akkor nem tud belőled vonzalmat kiváltani.
2024. jan. 31. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!