Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat olvasom ezen az oldalon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat olvasom ezen az oldalon, hogy a mai nőknek irreális elvárásai vannak. Szerintetek nekem férfiként, ugyanúgy irreálisak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Amit keresek:

- 20-28 éves legyen kb

- Ne kelljen 0-24-ben írkálni, akkor már telefonáljunk vagy videóchateljünk, ha nem tudunk találkozni aznap

- Tudja pontosan, hogy mit akar, nem ez a "komolyat, de nyitott vagyok" vagy "alkalmit keresek, de komoly is lehet" mint amit a Tinderen látsz folyton.

- Szerintem fogalmazhatunk úgy is, hogy egy kicsit visszafogott és nincs tele a közösségi médiája segg vagy csöcs fotókkal

- Inkább komoly kapcsolatai voltak, nem hármasozik stb, nem szop le csak úgy fiúkat még a legvadabb bulikon se, nem csapja szét magát olyannyira, hogy az már vállalhatatlan.

- Ne dohányozzon

- Elegáns öltözködés, nem mutat túl sokat, illik a testalkatához

- Egyenes, hosszú haj

- Világosabb árnyalatú szem és haj, a haja ne legyen festett

- Megközelíthetőség

- Mosolygás

- Előny, ha sportol valamit, de eltudom engedni ha nem, viszont ne legyen túl vékony se, illetve szerintem egy bizonyos szintig a telt lányok is bejönnek. Nehéz szavakba önteni, igazából az összkép számít.

- Sminkelést ne vigye túlzásba, legyen képes mutatkozni előttem nélküle is

- Legyenek hobbijai és szerintem jó ha van valami ami közös, viszont semmiképpen sem szólhatja le azokat a dolgokat, amik fontosak nekem!

- Ne akarjon megváltoztatni sehogyan sem, fogadjon el úgy ahogy vagyok és ne hívja "hibának" azokat a dolgokat, amik neki annyira nem tetszenek, senki sem tökéletes

- Legyen állandó munkája vagy tanuljon valahol, viszont ne legyen gyanúsan "túl sok" ideje

Így ennyi jut most eszembe, írok még, ha esetleg valami más is eszembe jut.

2023. dec. 20. 23:21
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
46%

40-es, megesik.

Ahogy az is, hogy emberek lejebb adnak adott pontokban, amik még elmennek, de mégis jobban bejönne neki az, amit preferál.

Meg ugye nem mindegy hány éves az illető, mikor hallhattad a szájából azon mondatokat stb.

Emellett a világosabb kifejezést használta a kérdező, abba pedig sok szín világosabb árnyalata is bele soroljató.

Ahogy nálam is a fekete és sötétebb árnyalatok.

Ebben semmi hűha nincsen.

Felesleges visszakérdezni is ebben témában. Hiszen nem belinkelt színeket határozott meg, hanem egy elmondott skálát, amibe tényleg sok szín beletartozik.

Nekem pl 16-17éves korom kapcsolatában volt egy halványabb barna hajú fiú, ám előtte és utána is a sima randiktól a kapcsolataimig mind fekete vagy sötét hajú volt egytől egyig.

Mára pedig alap tudatosult tény: engem jobban vonz ez az egyik külső tényező.

Akivel ismerkedek ő is fekete hajú.

jan. 31. 21:46
 42/53 LuckyLevi ***** válasza:
#41 Ez egy-két éven belül történt. Tehát egy időben mondogatta és nagyon max két évvel később összejött egy teljesen más típussal, mert milyen szép a szeme. Én elhiszem, hogy a sötétebbek az eseteid, de szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy egy világosabb hajú férfi esélytelen lenne. Vagy, hogy a kérdezőnél egy sötétebb hajú. Alapvetően nőies, szimmetrikus vonások vonzanak egy férfit. Nem egy hajszín. De nem akarok ezen rugózni. Egyszerűen csak kifejeztem, hogy nem biztos, hogy ez tényleges elvárás. Azt, hogy valaki lejjebb ad az elvárásából meg nem is igazán értem. Vagy olyan hihetetlen az Én szememben, hogy valakinek nem vonzó a másik személy, de azért összejön vele.
jan. 31. 21:59
 43/53 A kérdező kommentje:

#42: Mondjuk én sem értem, hogy miért hoztad ezt fel, még írtam is, hogy szóba jöhetnek a telt lányok, nem tom honnan jött a vékony szőke cucc. Bár az tény, hogy nem utasítanám vissza, ha nem flegma, megadja a tiszteletet, lehet vele kompromisszumot kötni, ugyanaz az értékrendünk, meg ugye a többi dolog is amit fent említettem.

Azt is írtam már itt valakinek, hogy ezt általánosságban értem, most nyilván nem egy olyan nőre gondolok aki modell. 18-50 éves kor között biztosan fogsz találni olyan "alfa" nőket akik kortól, bőrszíntől, hajszíntől, szemszíntől stb függetlenül, szinte minden férfinak bejönnének. Ugyanez igaz az alfa férfiakra vagy chadekre. Én nem feltételeztem azt a kérdésem kiírásakor, hogy csak és kizárólag ilyenekkel vagyok hajlandó ismerkedni, hanem van egy bizonyos halmaz, amin belül keresek. Amiről te beszélsz, az nekem túlságosan kicsi halmaz, nagyon kevés lehetőség lenne szerintem egy ilyen nővel megismerkednem, hiszen nyilván nem én vagyok az egyetlen aki rá pályázna, hanem kb minden férfi, aki nem érzi magát (eléggé) elkötelezettnek.

jan. 31. 23:22
 44/53 LuckyLevi ***** válasza:

Kérdező, ha nem érted, akkor olvasd el még egyszer! Talán érteni fogod a párhuzamot.

Ha jól értem a második bekezdésed, akkor leegyszerűsítve nem a top nők halmazából keresel, hanem a világos hajúak halmazából. Mert top csajoknál nem jók az esélyeid, viszont sötét hajú nem top csajok nem jönnének be. Világos hajúból pedig a nem annyira szép is jó. Szerintem ilyen lányokat találsz. Bár úgy érzem az alapfogalmaink mások. Számomra az elvárás azt jelenti, hogy, ha ennek nem felel meg a hölgy, akkor nem kell, mert nem vonzó. De ahogy írod, nálad ezek nem mind kizáró okok, csak inkább arra keresgélsz, ahol jobb az esélyed egy olyan nőre, akivel kölcsönös a vonzalom. Mondjuk nem mész rá egy top sötét hajú csajra, mert úgy sincs esélyed.

jan. 31. 23:54
 45/53 A kérdező kommentje:

#44: Az oka nem derült ki annak, hogy miért hoztad fel ezt, tök mindegy hányszor olvasom el.

Inkább te vagy az aki nem érti mit írtam, az általad "topnak" titulált nők ráadásul gyakran tök bunkók és buták is, számomra nem csak a külső számít, ha nem tűnt volna fel abból, amiket eddig írtam. A szerelmes nem csak olyan nőkbe lehetek, akik külsőre tökéletesek.

febr. 1. 00:07
 46/53 anonim ***** válasza:
52%
Istenem, akinek felnőtt férfiként a must-have listáján olyan lényeges dolgok vannak, mint egyenes haj meg világos árnyalatú szem, az magát lövi tökön nonszensz szűrőkkel 😂
febr. 1. 00:39
 47/53 LuckyLevi ***** válasza:

Kérdező, ha nem érted, akkor engedd el!

Mi van akkor, ha egy barna csaj vonzó számodra? Miért nem jönnél össze vele?

febr. 1. 00:39
 48/53 A kérdező kommentje:

#46: Attól még, hogy te nem tudod ezt megengedni magadnak, mert "nonszenz", attól még más igen.

#47: Mivel sehol nem írtam, hogy ne lenne vonzó számomra és ha minden másnak is megfelel, akkor igen, valóban összejönnék vele.

febr. 1. 08:31
 49/53 LuckyLevi ***** válasza:
55%
Kedves kérdező! Tehát elvárás a világos haj, de összejönnél nem világos hajú lánnyal is. Akkor mi értelme leírni, hogy elvárás a világos haj?
febr. 1. 10:57
 50/53 anonim ***** válasza:
82%

Nincs semmi baj az elvarasokkal, sem a magas elvarasokkal. Sot!

Viszont barki barmit var el, azt viszonozni is kell-egy egyszeru peldaval elve: ha egy muvelt, ertelmes, huseges, sikeres stb not/ferfit akar az ember, akkor ne egy 0 IQ-val rendelkezo, lusta, semmirekello stb legyel.

Tehat nincs semmi baj ezzel a listaval (igazabol amugy semmi teljesithetetlen, foldontuli nincs benne es nem is hosszu), ha te is ezen a szinten vagy.

Egyebkent ram teljesen illik a leiras, azt leszamitva, hogy lehet neked tul vekony lennek (sportolok is).

Nekem sokkal tobb elvarasom van, megis talaltam megfelelo ferfit. :)

Sok sikert, majd biztos jon egy hozzadillo lany! :)

febr. 1. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!