Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat olvasom ezen az oldalon, hogy a mai nőknek irreális elvárásai vannak. Szerintetek nekem férfiként, ugyanúgy irreálisak az elvárásaim?
Amit keresek:
- 20-28 éves legyen kb
- Ne kelljen 0-24-ben írkálni, akkor már telefonáljunk vagy videóchateljünk, ha nem tudunk találkozni aznap
- Tudja pontosan, hogy mit akar, nem ez a "komolyat, de nyitott vagyok" vagy "alkalmit keresek, de komoly is lehet" mint amit a Tinderen látsz folyton.
- Szerintem fogalmazhatunk úgy is, hogy egy kicsit visszafogott és nincs tele a közösségi médiája segg vagy csöcs fotókkal
- Inkább komoly kapcsolatai voltak, nem hármasozik stb, nem szop le csak úgy fiúkat még a legvadabb bulikon se, nem csapja szét magát olyannyira, hogy az már vállalhatatlan.
- Ne dohányozzon
- Elegáns öltözködés, nem mutat túl sokat, illik a testalkatához
- Egyenes, hosszú haj
- Világosabb árnyalatú szem és haj, a haja ne legyen festett
- Megközelíthetőség
- Mosolygás
- Előny, ha sportol valamit, de eltudom engedni ha nem, viszont ne legyen túl vékony se, illetve szerintem egy bizonyos szintig a telt lányok is bejönnek. Nehéz szavakba önteni, igazából az összkép számít.
- Sminkelést ne vigye túlzásba, legyen képes mutatkozni előttem nélküle is
- Legyenek hobbijai és szerintem jó ha van valami ami közös, viszont semmiképpen sem szólhatja le azokat a dolgokat, amik fontosak nekem!
- Ne akarjon megváltoztatni sehogyan sem, fogadjon el úgy ahogy vagyok és ne hívja "hibának" azokat a dolgokat, amik neki annyira nem tetszenek, senki sem tökéletes
- Legyen állandó munkája vagy tanuljon valahol, viszont ne legyen gyanúsan "túl sok" ideje
Így ennyi jut most eszembe, írok még, ha esetleg valami más is eszembe jut.
Nincs azzal baj ha vannak elvárásaid.
Csak ne csodálkozz azon ha a másiknak is vannak.
Én a párkeresést mindig úgy kezdtem ,hogy mit tudok adni,nem azzal ,hogy mit várok el .
#9: Érdekes, valahogy a többi válaszoló pont nem így gondolja.🤣 Biztos nincs köze ahhoz, hogy azok a válaszok többnyire valszeg férfiaktól jöttek és ez pont nem.
#10: Miért is ne induljak ki abból, ha csak ennyi infó van megadva róla a képeken és az instán kívül? Ha valóban azt jelentené amit írsz - erősen kétlem, én nem bonyolítanám ezt ennyire túl, mert nyilván van simán opció arra is, hogy komoly kapcsolatot akar - még akkor is csak és kizárólag az ő hibája, hogy ezt kommunikálja magáról, hiszen nem azt a benyomást kelti benned, hogy ő aztán mennyire komoly szándékkal használja a Tindert. Választási lehetőség meg hol nincs sok? A Tinderen? Akkor ismerkedem máshogyan, ennyi.
Azzal sem értek egyet, hogy a külsőségekből kellene engednem, mert nem annyira fontos. Most ha a világos barna vagy szőke hajszín tetszik, akkor miért is kellene valaki olyat jobbra húznom, aki nem ilyen? Egyébként igen, vannak olyan "alfa" nők - pont mint a chadek a férfiaknál - és náluk tök mindegy milyen színű vagy hosszúságú a haja, milyen a bőre, milyen a szeme, hogyan öltözködik stb, valahogy mindenkinek bejön. De én sehol nem írtam, hogy modelleket keresek vagy valami. Nyilván beleférne ha minden másban is passzolnánk, de mint már említettem én nem ilyesmit keresek, kétlem, hogy aki ilyen vonzerővel rendelkezik, az hasonlóan visszafogott lenne, mint amiről a kérdésemben is írtam.
#7: Augusztusban volt utoljára. Az hibádzott, hogy az exéhez hasonlítgatott, meg random beszólogatott apróságok miatt és elegem lett belőle. Nem vagyok képes vezetni úgy, hogy közbe mellettem folyamatosan mondja valaki a magáét, hogy "mennyé má gyorsabban" vagy "kerüld má ki azt a zöld sz*rt".
Egyébként nem tudom, ez hogy jön ide amúgy, én teljesen jól megvagyok azzal, hogy nem válogatás nélkül mindenkihez odamegyek az utcán vagy mindenkit jobbra húzok a Tinderen. Gondolom kérdeznem sem kell, hiszen egy ilyen nagy szakértőnek mint te, biztosan van most párja.🧐
Nem mondanám irreális elvárásoknak, ez egy egyszerű és igen felszínes lista.
Egy működő párkapcsolatban ezredrangú dolog, hogy a lány hajának a görbülete vagy a szemszín árnyalata megfelel-e az ízlésednek. Sokkal fontosabb, hogy hasonló céljaitok legyenek és a természete, gondolkodása, életvitele szimpatikus legyen.
"- Ne akarjon megváltoztatni sehogyan sem, fogadjon el úgy ahogy vagyok és ne hívja "hibának" azokat a dolgokat, amik neki annyira nem tetszenek, senki sem tökéletes"
Pl. egy komolyabb párkapcsolatban ez így eleve hülye elvárás. Hosszútávú kapcsolat akkor fog működni, ha a felek képesek valamilyen szinten csiszolódni egymáshoz. Persze, nem az alaptermészetben, de egy kapcsolat kommunikáció és kompromisszumok sora, lehetőleg win-win szituációkkal. Az is káros, ha az egyik fél folyton behódol. De ha az ember nyitott arra, hogy egy kellemetlen szokásán változtasson a másik kedvéért, akkor az nem behódolás.
Festve van a hajam.
De nem kéne ilyen nőket lenéző pöcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!