Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40+ férfiak!Ez mit jelent?Furá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ férfiak!Ez mit jelent?Furán nézett rám, felhoztam, azt felelte "mert vannak szerethető tulajdonságaid".Ez akkor azt jelenti, hogy "szeretlek", csak nem akarta/nem tudta kimondani így?

Figyelt kérdés
Aztán később eljött elköszönni végleg, lecserélte a számát is, és azt mondta akkor , hogy "bevonódtam érzelmileg".Többször megsimogatta az arcom.Amikor felhoztam később azt a tekintetes dolgot újra,konkkrétan mondtam neki, hogy úgy nézett rám, mint az a férfi, aki (bevallottan) szerelmes belém akkor csak hallgatott.Telefonban is, élőben is, mert kétszer került szóba.Soosem szexeltünk, mert van valakije, de a kapcsolatuk már kihűlt, a nője megcsalta már évekkel ezelőtt.

#Szerintem ez azt jelenti szeret. #Szerintem ez nem jelent szerelmet.
2023. dec. 8. 23:46
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Miért is?!Élhet nálam, még osztozkodnia sem kell a háromszor férjezett,őt megcsaló, pénzért hozzámenő sárkánnyal utolsóka.Milyen gondnokság?!Egy párválasztás miatt?Te nem vagy százas.Neked kéne a pszichológus az ilyen gondolatok miatt.Pedig de ,ugyanazt várjuk a kapcsolattól.Gyereket nem tervezek, úgyhogy semmi gond.Ha nem fog félni úgyis velem lesz, nem a férfias parancsolgató kiélt érdeksárkánnyal.Neked meg savanyú a szőlő, de az a te bajod.Tök mindegy 20 évvel idősebb vagy többel.Idősebb és kész.Semmin nem változtat esetünkben,hogy mennyivel.
2023. dec. 11. 19:30
 42/52 anonim ***** válasza:
88%
"savanyú a szőlő" - miért is lenne savanyú, én szeptemberben mentem férjhez a szerelmemhez, te meg nyígsz itt, hogy nem kellesz az öregnek. Szó nincs itt párválasztásról, mert nem fog téged választani, ezt te is jól tudod, azért szenvedsz így.
2023. dec. 11. 19:52
 43/52 A kérdező kommentje:
Hát nagyon tévedsz.Azt meg nem tudjuk a férjed szerelmes-e beléd. ;) Vagy csak hazudja.Mint a szerelmemnek a felesége.haha Nem azért szenvedek,és azt sem tudod mennyire kis csufika.😄😄😄 Engem már annyian elvettek volna, meg sokan felajánlottak anyagi támogatást szeretői szerepért cserébe, én nem elégszem meg egy zs kategóriással veled ellentétben.Ha azt mondja "bevonódtam érzelmileg" és szerelmesen néz elég valószínű nem leszünk mindig külön,naiv vagy, ha azt hiszed igen.Nagyon jó nő vagyok, végül velem lesz, de ebben nem kételkednél, ha látnál.😏😏😏😏
2023. dec. 11. 20:04
 44/52 A kérdező kommentje:
De persze gondolhattam volna ,hogy csak valami félcsufi lúzer nő írogatja a gyerekvállalást.Nem mindenkinek ez élete értelme.Valaki szerelmet akar, nem tenyészbikát.LOL
2023. dec. 11. 20:06
 45/52 anonim ***** válasza:
93%
Ez a pasi is egy érdekember, aki nőkkel oldja meg a lakhatását, akiket ráadásul nem is szeret. Szánalom. Kíváncsi lennék, mi az a rengeteg pénz, amit ráköltött a nő házára? Fizette 10 éven át a rezsi felét?😆 Kb.ezt szokták érteni alatta az ilyen hajléktalanok. Ha annyi milliót ráköltött volna, váláskor járna neki a z értéke, második házasságban nyilván tisztában van vele, mennyire fontos dokumentálni a házra fordított összegeket. Kifizette magára a fűtést meg a villanyt, vizet. Mivel sose volt háza, el se tudja képzelni, hogy ezzel még két fillért nem költött a házra. Örüljön, hogy albérleti díjat nem kell fizetnie.
2023. dec. 11. 22:46
 46/52 anonim ***** válasza:
88%
Egy csóró nyugdíjaskorú életképtelen tata, aki 60 pluszosan sem megtakarításokkal, sem egzisztenciával nem rendelkezik, ugyan milyen kategória? Nagyon jó nő lehetsz, ha egy ilyen után tepersz, de még annak se kellesz. 😁
2023. dec. 12. 04:45
 47/52 A kérdező kommentje:

22:46

Jujjjj, nagyon tévedsz.Ne a prolikból indulj ki.Előtte is nagyértékű ingatlanuk volt bevárosban az első feleséggel, és a második házasságban sokmilliót költött rá.Utoljára kb 2 éve,amikor felújítás volt.Meg a házasságuk előtt x hónappal anno.Amiről nem tudsz semmit,arról nem kéne látatlanban ilyen hülyeségeket kommentelni.És volt már, hogy kölcsön is adott, ott sem dokumentálták, a második házasságában meg pláne nem, szerintem nem gondolta újra elválna.Nem véletlen így mondta nekem, hogy "nem akarok második válást".Az első után is ment albérletbe x ideig.

2023. dec. 15. 11:34
 48/52 A kérdező kommentje:

04:45

Nem tudsz róla semmit.Több, mint 20 évig vezető beosztásban dolgozott, van sok diplomája, nem proli családból jött, az apja is magas beosztásbab volt.Reméljük ezeket te is fel tudod mutatni lúzer. 😉😌😏😎

Rólam meg csak annyit, hogy gondolom elég jó nő lehetek mások szerint is,nem csak szerintem, ha csak puncson 1500 férfitól kaptam ajánlatot, hogy pénzért legyek szerető.😄😆😆😆 Ezt bebuktad prolika.😏😏

2023. dec. 15. 11:37
 49/52 anonim ***** válasza:
88%
A diplomákat és a jó egzisztenciát fel tudom mutatni, viszont ezen túl azt is, hogy én felvállalom a szerelmem. Tudod - dehogy is tudod, honnan tudnád - van, akibe bele lehet szeretni. Van, akinek nem kell pénzért kínálgatnia magát a férfiaknak, és sok olyan férfi van, aki egy ribit bottal sem piszkálna meg. Te erre vagy büszke, hogy árulod a szánalmas lábad közét, a fejed meg üres? Mégis mire fel gondolod, hogy bárki belédszeret, vagy felvállal kapcsolatra? Szállj le a földre.
2023. dec. 15. 12:20
 50/52 A kérdező kommentje:

Ezt is buktad, szintén jó családból származom, mint a szerelmem, kíváncsiságból léptem fel.Tudod,ha lenne párom nem a csórók közül választanék, és volt, aki puncson is barátnőt keresett, nem kifejezett szeretőt. 😉😉 Mai világban már kevesen ismerkednek élőben,szinte minden kapcsolat a neten kezdődik.

Életemben egy pasival voltam, pedig már 30 körüli vagyok, dacára a sok ajánlatnak.

De azért próbálkozz még, hátha legközelebb betalálsz lúzer.😄😄😄😔😔😔😏

2023. dec. 15. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!