Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akik azért nem nyitnak a férfiak felé, mert elégedetlenek bizonyos testi tulajdonságaikkal illetve hibáikkal?
Nekem az arcommal van bajom. Nyaktól lefelé vagy kimondottan szeretem a testrészeimet, vagy elvagyok velük.
Amióta maszkot kell hordani, sokkal magabiztosabb vagyok, mert nem látszik annyira az, amit nem szeretek.
Azért elvárom hogy legalább annyit foglalkozzon a testével mint én. Ne legyen kövér, pocakos, legyen igényes, de maradjon férfias, szoros mellkas, ne borotválja a lábat.
Volt már példa hogy be próbálkozott , könyörgöm azért nézzen már magára hogy különböző a test felépítésűnk. Semmi képpen nem fekszem le olyan pasival , akitől nem nedvesedik be a p...im. Hála a családomnak 🙏nem szorulok anyagi támogatásra egyetlen pasitol sem. ::))😀😍
Én elég kiegyensúlyozott vagyok már ami a testem illeti, és szépnek is gondolom magam, valamint a környezetemtől is ezt a visszajelzést kapom mindig.
Ami miatt azonban nagyon gátlásos vagyok az az, hogy nagyon nagyok a kisajkaim. Panasz ugyan még nem volt rájuk, de folyamatosan szorongok tőle még egy régebbi kacsolatban is, nem hogy ha új/friss a dolog. De hát ez van, majd valamikor ha lesz rá pénzem megműttetem.
Nem kérek privit, nem küldök képet, és nem, ez se nem szexi számomra se nem izgató, és nem, nem fogom meggondolni magam azért mert valakinek ez tetszik. :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!