Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet korrekt nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet korrekt nőket találni bizonyos dolgokra?

Figyelt kérdés

Ha az ember elmegy prostihoz, akkor 20-25 ezer forintért nem tudjak kiélni magát. Ez csak a lehúzásról szól. Nem arról, hogy a férfi jól érezze magát.

A női érdek a pénz, mint elsődleges szempont, a többi az meg hiszti.

2021. ápr. 11. 12:54
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan meglepődsz, hogy egy prostituáltat a pénz érdekel? Öregem, neki ez a munkája, pont nem érdekled, mint embert. Te se ingyen dolgozol, ő sem.

Ha olyan szex érdekel, ami ingyen van és érdekled a partnert, akkor a kapcsolatok felé kell fordulnod.

Egyébként semmi elhúzás nincs ebben. Előre megbeszélitek hogy mi lesz és mennyibe kerül ez. Nem elhúzás, legfeljebb te elégedetlenkedsz.

2021. ápr. 11. 12:58
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
* lehúzás, nem tudom, hogy sikerült kétszer is elírnom.
2021. ápr. 11. 12:58
 3/46 A kérdező kommentje:
Most attól még, hogy prosti, a pénzért cserébe nem saját magát kellene figyelembe vennie. Hanem a másik felét, ehelyett önimádó módon korlátozásra képes csak. Holott ez arról kellene, hogy szóljon, hogy a partnerét szórakoztatja, aki a nőiesség hatására kiéli magát rajta.
2021. ápr. 11. 13:01
 4/46 anonim ***** válasza:
91%
Miért mégis mit vársz egy prostitól, hogy majd fülig szerelmes lesz és a napi x db kuncsaftnak mind a fülébe duruzsolja óóóó de szerelmes lettem beléd? 20-25k-ért már elég jó prostit kaphatsz, kifoghatsz olyat amelyik eljátssza a kedvedért arra az egy órára a "barátnő feelinget". Ha meg kiélni akarod magad és BDSM elemek, na az tényleg drágább árfekvésű.
2021. ápr. 11. 13:03
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

Azt kapod, amiért fizettél. Tényleg nem értem, hogy mit vársz.

2021. ápr. 11. 13:04
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mit kell meglepődni? Ebből él, nyilván nem szeretet szolgálat.
2021. ápr. 11. 13:13
 7/46 anonim ***** válasza:
68%
Pont prostik között akarsz korrekt nőt találni?😀
2021. ápr. 11. 13:26
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

Neked is van egy munkaköri leírásod, és ha a főnök olyat kér, ami nincs benne, jogod van nemet mondani.

Ő is megmondja, hogy mit nem vállal.

Ez ilyen.

2021. ápr. 11. 13:33
 9/46 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Én azt akarom, hogy szórakoztasson,. azért, hogy """"ráugorhassak"""""" és kiélhessem rajta magam. Ehhez ember kell és amelyik nőnek a pszichés terhelhetősége alacsony, azzal ezt nem lehet. A nők 99,9 százaléka , pedig ilyen. A többi, aki nem ilyen, az nem véletlenül szereti a párját egy kapcsolatban, hamar el kell, mert aranyat ér.
2021. ápr. 11. 13:49
 10/46 anonim ***** válasza:
100%

Mint korábban is írtam, azt kapod, amiért fizettél. Legközelebb majd megérdeklődöd, hogy a ráugrás és a kiélés mennyibe kerül. Nekik ez még mindig a munkájuk.

2021. ápr. 11. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!