Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet korrekt nőket találni bizonyos dolgokra?
Ha az ember elmegy prostihoz, akkor 20-25 ezer forintért nem tudjak kiélni magát. Ez csak a lehúzásról szól. Nem arról, hogy a férfi jól érezze magát.
A női érdek a pénz, mint elsődleges szempont, a többi az meg hiszti.
Velem mi a baj? :D Amúgy azzal sincs baj, hiszen teljesen jogosan mindenki magát helyezi az első helyre és nem fog lejjebb adni, csak azért, hogy mindenkinek elérhető legyen. Prosti lennék, én se fogadnék minden jöttmentet, csak aki meg tudja fizetni. Senkit nem érdekel, hogy neked jut-e szex vagy nem. Egyéni probléma.
Örökölt lakásban élek a barátnőmmel, de restaurátor vagyok. Bevallom, az autók sose érdekeltek különösebben.
Előre leírom, hogy nem ugyan az vagyok, aki felettem írt. (ejj, régen legalább kiírta a százalékot, meg lehetett különböztetni az embereket.)
De figyi.
A prostinál dugásért fizetsz, dugni fog veled.
(Ahogy azt már leírták többen)
Ez annyit jelent, hogy szétteszi a lábát.
Ha figyelmes, tesz fel síkosítót az érkezésed előtt, és nem csont szárazan fogad. (igen, ez már figyelmesség)
De nem fog elcsábítani, az extra.
Nem fog dörgölőzni, levetkőztetni, az extra.
Nem fog táncikálni, az extra.
Ha barátnő élményt szeretnél, barátnő élményt kapsz. De meg kell neki mondani, és meg is kell fizetni.
Figyi.
Okostojás.
Nagy nulla jár a férfi nemnek 25 ezerért.
Be kellene tiltani az ilyen lakásos fogadás lehetőségét.
Ja!
Senki nem mondta, hogy a barátnőélmény 25 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!