Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet korrekt nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet korrekt nőket találni bizonyos dolgokra?

Figyelt kérdés

Ha az ember elmegy prostihoz, akkor 20-25 ezer forintért nem tudjak kiélni magát. Ez csak a lehúzásról szól. Nem arról, hogy a férfi jól érezze magát.

A női érdek a pénz, mint elsődleges szempont, a többi az meg hiszti.

2021. ápr. 11. 12:54
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
:) Fizessek még a mosolyért pluszba? Te észnél vagy?
2021. ápr. 11. 16:54
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nem én panaszkodok, én ingyen megkapom a barátnőmtől. Viszont egy prostinál a pénz beszél, amúgy nem érdekled, így nem fog őszinte örömet érezni és nem fogja megjátszani magát.

2021. ápr. 11. 16:56
 33/46 A kérdező kommentje:
Eleve emberként kéne viselkedni, ha már ilyen munkát végez. Vannak magától értetődő dolgok. Ezt te képtelen vagy felfogni és átérezni mások problémáját.
2021. ápr. 11. 17:00
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Emberként viselkedik. Megcsinálja azt, amiért fizettél neki, élveznie nem kell. Amúgy képzelem, hogy te mennyire viselkedsz emberként. :D Van egy sanda gyanúm, hogy például az előjáték nálad nem létezik és mondjuk nyalni se szoktál.

2021. ápr. 11. 17:03
 35/46 A kérdező kommentje:

Honnan tudod hogy emberként viselkedik? Ott vagy , ott voltál ? Láttad?

A nyalással nincs gond, ha egészséges, tiszta nőröl van szó.

2021. ápr. 11. 17:06
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Ember, azt kapsz, amiért fizetsz. Mi nem világos? :D hogy nem vigyorog és babusgat hozzá?

2021. ápr. 11. 17:08
 37/46 A kérdező kommentje:

Ember, nem azért fizet senki sem, amit egy 25 ezer forintos nőtöl kaphat.

Ez szarügy. Amit te sosem fogsz megérteni.

Én leszülettem a földre, de egyik nő büdös, a másik les mint a birka stb.

Életemben egyszer sem tudtam elmondani, hogy egy jót nyaltam vagy dugtam volna. Mindig kifogtam.

2021. ápr. 11. 17:13
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet veled van a probléma, nem gondolod? :)

2021. ápr. 11. 17:16
 39/46 A kérdező kommentje:
Nem. Veled ! Meg azzal, hogy amelyik nő mindenben stimmel, az mondjuk nem 25 ezer forintért, hanem milliós nagyságrendekért teszi szét a lábát, ami nekem nem megfizethető. A nagyon jó nő, az a gazdagoknak jut. Az átlagfizetésű embereknek itt vannak a problémás prostik, meg azok a nők, akikkel csak a gond van.
2021. ápr. 11. 17:18
 40/46 A kérdező kommentje:
Te vagy az autószerelő amúgy? Aki albérletben lakik a barátnőjével és mindig jön ide okoskodni?
2021. ápr. 11. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!