Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet korrekt nőket találni bizonyos dolgokra?
Ha az ember elmegy prostihoz, akkor 20-25 ezer forintért nem tudjak kiélni magát. Ez csak a lehúzásról szól. Nem arról, hogy a férfi jól érezze magát.
A női érdek a pénz, mint elsődleges szempont, a többi az meg hiszti.
Nos, nem én panaszkodok, én ingyen megkapom a barátnőmtől. Viszont egy prostinál a pénz beszél, amúgy nem érdekled, így nem fog őszinte örömet érezni és nem fogja megjátszani magát.
Emberként viselkedik. Megcsinálja azt, amiért fizettél neki, élveznie nem kell. Amúgy képzelem, hogy te mennyire viselkedsz emberként. :D Van egy sanda gyanúm, hogy például az előjáték nálad nem létezik és mondjuk nyalni se szoktál.
Honnan tudod hogy emberként viselkedik? Ott vagy , ott voltál ? Láttad?
A nyalással nincs gond, ha egészséges, tiszta nőröl van szó.
Ember, azt kapsz, amiért fizetsz. Mi nem világos? :D hogy nem vigyorog és babusgat hozzá?
Ember, nem azért fizet senki sem, amit egy 25 ezer forintos nőtöl kaphat.
Ez szarügy. Amit te sosem fogsz megérteni.
Én leszülettem a földre, de egyik nő büdös, a másik les mint a birka stb.
Életemben egyszer sem tudtam elmondani, hogy egy jót nyaltam vagy dugtam volna. Mindig kifogtam.
Akkor lehet veled van a probléma, nem gondolod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!