Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet korrekt nőket találni bizonyos dolgokra?
Ha az ember elmegy prostihoz, akkor 20-25 ezer forintért nem tudjak kiélni magát. Ez csak a lehúzásról szól. Nem arról, hogy a férfi jól érezze magát.
A női érdek a pénz, mint elsődleges szempont, a többi az meg hiszti.
Ah. Szóvál a btk szerint nem munka.
De akkor minek mész oda?
És te minek tekinted?
Akkor micsoda? Bárhogy nézem, te pénzt adsz valamilyen szolgáltatásért. Mi ez, ha nem munka?
Ha szexuális kapcsolatot szeretnék létesíteni, akkor ez jó megoldás LEHETNE.
Ha KORREKT lenne az a nő, akinek fizetnek.
Létezik szexkapcsolat, de ott nem kell fizetni, az kölcsönös vonzalmon, esetleg szimpátián alapszik. Egy prostituáltnál pedig fizetni kell, mert az ő részéről ez számít, amit te tudsz, így nem tudom, miért zavar téged.
Komolyan, mit nem értesz? :D
Imádom, hogy a prostik alapján írod le az összes nőt :)
Neki ez nem szórakozás, napi x fickó után képzelheted hogy már a háta közepére kívánja - de ez munka, ebből jön a bevétele, így csinálja.
("De akkor minek csinálja" lásd: én könyvelő vagyok, szeretem, de amikor egy nap egy tucatnyi binyolult számlát tesznek elém, akkor néha én is inkább hagynám a fenébe :D)
Nem élvezi, neki a pénz kell. Ha extra figyelmet akarsz, beszéld le és perkálj. Vagy keress valakit szexkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!