Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre nem vonzó férfiak például nagyon vékony, szemüveges, okos tojás fej stb. pl. Sebeők János és társai tudnak vonzóvá tenni nőket belső tulajdonságaikkal, például intelligenciával figyelmességgel vagy manapság már 100 százalékban a külső számít?
a külsödön tudsz változtatni valamennyit, hogy több izom legyen rajtad ne legyél annyira pálcika, tudsz edzeni otthon is súlyzók stb..
engem például vonz amit leirtál tulajdonságaid, de ha van olyan kisugárzásod, hogy a külsőd ellenére viszed a pálmát akkor hajrá, nem mindig az izmok izgatnak, lehet, hogy te intellektuálisan vagy szexi?
Azért ez nem ennyire fekete fehér.
Azt nem mondanám, hogy a külső számít 100%-ban, ahogy azt sem, hogy ha nem vagy Einstein akkor sosem lesz senkid.
Mindenki másra bukik. Külsőre is, temperamentumra is, tulajdonságokra is.
Van olyan nő aki odavan a férfias, határozott kiállásért, ha egy férfi nagyszájú, de van olyan nő aki szóba sem állna ilyenekkel (függetlenül attól, hogy hogy néz ki), mert ő a csendes, visszahúzódó pasikért van megveszve, mert az szerintük cuki.
Van akit leveszel a lábáról azzal, hogy intelligens vagy, van aki le se sz.rja.
Önmagában nézve mindkettő kevés.
Ha az egyetlen erényed, hogy jól nézel ki az azért elég sovány, mint ahogy az is, hogy fejből tudod hogy mikor született Mozart meg mikor volt a kenyérmezei csata, de utoljára fél éve látott fodrász és eszed ágában sincs azzal kísérletezni hogy mondjuk kontaktlencsét viselj ami lehet jobban állna, meg kísérletezgetni stílusokkal.
jah, igen, szerintem gyúrjál a külsőre picit többet, izgató elsőre egy finoman sportos alkat, mint egy fekete kockás szemüveg.
Bár én már láttam olyan szerényke kinézetű lányt lesütött szemekkel, aki elsőre elment egy egyéjszakás kalandra.
Kicsit sportos kinézet, egy jó frizura, egy kontaklencse és máris folynak utánad a csajok. hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!