Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szerintetek normális, ha azt vettem észre magamon, hogy a szemüveges lányok/nők nagyobb arányban tetszenek, nagyobb arányban találom őket vonzónak, mint nem szemüveges társaikat?
És gyakran az, hogy azt látom valakin, hogy szemüveges, szimpátiát vált ki belőlen.
23 éves férfi vagyok.
És, ha írnátok erről valamit, hogy pl. miért lehet szerintetek, akkor azt is szívesen venném. (Nyilván nem ismeritek ki vagyok, így leginkább csak általános dolgokat tudtok írni. Egyébként gyanítom, hogy itt személyes élmények, dolgok is közrejátszanak és több dolog is van, ami ezzel kapcsolatban konkrétan meg is fogalmazódott bennem, mint lehetséges ok.)
És jóval gyakrabban veszem észre azt is, hogy egy szemüveges lányt szépnek találok. Ez általában naponta többször előfordul.
Viszont a nem szemüvegesekkel általában nem szokott napi egynél többször sem lenni ilyen. Rájuk nem figyelek fel annyira. De ez sokszor különben lehet, hogy csak szimpátia, vagy első blikkre való ötlet, nem komolyabban átgondolt dolog.
És persze ez nem feltétlenül társkeresési probléma, de ez volt a legjobb kategória, amit találtam a kérdésnek.
#2-es!
Köszönöm a válaszod!
De ez nem biztos. Lehet, hogy csak elromlott a szeme.
A mai világban, a képernyővel rendelkező elektronikus eszközök egyre gyakrabbi használata mellett gyakoribbak a látásproblémák. Nem biztos, hogy okos, aki szemüveges.
Mi a csudáért ne lenne normális?
Egyéni preferencia, és ízlés kérdése, hogy kit mennyire találunk vonzónak, és hogy mik azok a dolgok, amik szimatikusabbak, jobban tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!