Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sebeők János külsejű férfi milyen nőknél próbálkozzon lehet egyáltalán esélye nőknél, esetleg hozzá hasonló vékony szemüveges típusú lányoknál próbálkozzon?
2023. okt. 18. 12:44
1/23 anonim válasza:
nem vagyok lány de egy ilyen pasinak rengeteg esélye van bármilyen nőnél szóval nem kell válogatni amelyik lány tetszik neki azzal lehet nyugodtan próbálkozni.
2/23 anonim válasza:
dehogy van esélye bármilyen nőnél, ocsmány ez a csávó. 10/3 max
3/23 anonim válasza:
Én inkább egy ilyen pasassal szexelnék, mint mondjuk egy kopasz, kigyúrt állattal. :D
5/23 anonim válasza:
Én nő vagyok és én is így vagyok vele, mint a 3-as. :D Inkább egy ilyen, mint mondjuk egy olyan típus, mint Vin Diesel, Berki Krisztián, meg hasonlók.
De amúgy nem kell e kettő típus választani a valóságban, úgyhogy mindegy.
6/23 anonim válasza:
Mivel csontvékony, a többségnél bármikor nyer. Ha túlságosan izmos vagy kövér lenne, akkor 0% esélye volna, bárkinél is. Az a kettő a kizáró ok.
7/23 anonim válasza:
A többi nagy nőcsábász: Jáksó, Farkasházi Tivadar fiatalon, Niedermüller Péter és persze Bartos. A magyar közélet legszebb arcai.
8/23 anonim válasza:
Ocsmány ez a csávó, férfiasság egyenlő a nullával benne, az egész csávó feminin. Most itt nagy az arc hogy előbb dugnátok vele mint más típusú csávókkal, élőben meg ha hozzátok szólna akkor elkergetnétek.
9/23 A kérdező kommentje:
8. Sajnos így nézek ki igen....de jó lenne egy kedves aranyos lány, nem kell cicababa meg társai, egy hozzám hasonló vékony szemüveges lánynak örülnék
2023. okt. 18. 13:52
10/23 anonim válasza:
Biztos meglesz a párod, csak hatékonyan kell keresni. A jó duma nagy úr, néha nagyobb mint gondolnád. Lehetsz fullos csávó ,ha unalmas, buta alak vagy, akkor nem mész vele messzire hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!