Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha egy vékony szemüvege...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy vékony szemüveges fiú probalkozna nálatok nyilvános helyen akkor ti hogyan reagalnatok?

Figyelt kérdés
Plázában, buszpalyan,vasútállomáson, utcan, ha epp nem siettek hogyan reagaltok?

2016. jan. 22. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem függ attól, hogy vékony e vagy szemüveges e. Mindenkit, aki oda mer jönni hozzám, megtisztelem azzal, hogy legalább beszélek vele néhány mondatot, ha tetszik, ha nem.:)
2016. jan. 22. 22:08
 2/12 anonim ***** válasza:
8%
Meg ondanam neki h nincs eselye nem a szemuveg miatt, hanem mert furan neznek ki egy vekony srac mellett.. Mivel rendszeresen edzek ezert nem vagyok vekony:) ink kicsit izmosabb..
2016. jan. 22. 22:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg kedves lennék, de egy idő után tudatnám vele, hogy már van egy vékony szemüveges pasi az életemben:p
2016. jan. 22. 22:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Megkérdezném tőle, hogy zuhanyzás közben széttárja-e a karjait, hogy ne nyelje el a lefolyó?
2016. jan. 22. 22:29
 5/12 anonim ***** válasza:

A szerelmem vékony és szemüveges és imádom minden pircikáját :)

Pestről jöttem haza vonattal, és megszólított. :)

18L

2016. jan. 22. 23:25
 6/12 A kérdező kommentje:
En is nemreg megszolitottam egy lanyt AZT mondta h ocsmany vagyok, de en nem adom fel fogok meg probalkozni mas lanyoknal
2016. jan. 23. 07:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Vigyázz a nyalásnál! Ha nem veszed fel, a szemüveget, a padlót fogod nyalni!

Ha felveszed, nyomni fogja a combját! :-)

Bátorság kistáska! A csajok nem harapják le a fejed! (még a farkad sem) Egy (pár) visszautasítás még mindig jobb, mint egy életen át tétlenül várni hogy majd egy csaj odamegy hozzád, és megszólít!

F/60

2016. jan. 23. 08:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Van már vékony szemüveges fétis?
2016. jan. 23. 08:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha ekkora szorongást jelent számodra a szemüveg, menj vissza az szemészhez, vagy keress egy pszichológust.
2016. jan. 23. 08:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Megkérném, hogy csinálja meg a matek leckém ha úgyis uncsizik
2016. jan. 23. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!