Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ férfiak!Ez mit jelent?Furán nézett rám, felhoztam, azt felelte "mert vannak szerethető tulajdonságaid".Ez akkor azt jelenti, hogy "szeretlek", csak nem akarta/nem tudta kimondani így?
Figyelt kérdés
Aztán később eljött elköszönni végleg, lecserélte a számát is, és azt mondta akkor , hogy "bevonódtam érzelmileg".Többször megsimogatta az arcom.Amikor felhoztam később azt a tekintetes dolgot újra,konkkrétan mondtam neki, hogy úgy nézett rám, mint az a férfi, aki (bevallottan) szerelmes belém akkor csak hallgatott.Telefonban is, élőben is, mert kétszer került szóba.Soosem szexeltünk, mert van valakije, de a kapcsolatuk már kihűlt, a nője megcsalta már évekkel ezelőtt.#Szerintem ez azt jelenti szeret. #Szerintem ez nem jelent szerelmet.
2023. dec. 8. 23:46
21/52 anonim válasza:
Na figyelj, kérdező. Ebből az érzelmi szemetesládával vegyes körbe-karikába násztáncból nem fogsz jól kijönni. Sürgősen lépj ki és keress egy férfit, aki férfi és nem kesergőpartikat tart. A tanács ingyen volt. 43n
22/52 anonim válasza:
Nem szerelmes beléd, és vonzónak sem tart, csak kedvel, és nem akar megbántani.
48F
23/52 A kérdező kommentje:
Utolsó!Ha vonzónak sem tart miért nyúlkált a lábam között magától?Miért mondta annyiszor anno milyen jók a képeim bizonyos színű ruhában?Miért hallottam izgalmat a hangjában, amikor felhoztam ő és én, amikor egymáshoz sem értünk közben?!Az ihlette, hogy felhozzam, mert előtte ő jött azzal, ha a haverom nem basz meg-mert nem szexeltem vele pedig akarta- akkor majd ő.Ezt eléggé benézted. :D
2023. dec. 9. 17:34
24/52 A kérdező kommentje:
És még fel is pontoztak.Kb ennyire vannak képben ők is, mint te, gondolom ilyen kaliberek szavaztak arra, hogy nem szerelmes belém.
2023. dec. 9. 17:34
25/52 A kérdező kommentje:
Tudom 06:39 nehéz felfogni, hogy létezik szexuális vonzalom és érzelmi vonzalom is, ami sokszor összefügg egymással.
2023. dec. 9. 17:37
26/52 A kérdező kommentje:
07:37
Örülök, ha te érted mire gondolsz, mert mi úgysem!😆
2023. dec. 9. 17:38
27/52 anonim válasza:
24# az 5-ös válaszodban pont az ellenkezőjét írtad. Igyál kevesebbet, vagy többet, de a mostani mennyiség biztos nem jó. Egy-két bók meg kedveskedés nem szerelem, egy szerelmes férfit semmi nem tántorít vissza. A válaszolókat meg kár pocskondiáznod, mert te vagy az, aki nem kell az áhított pasinak. Dolgozd ezt fel. A kérdésed meg át lett rakva a felnőtt párkapcsolatok kategóriába, ha nem vetted volna észre.
28/52 A kérdező kommentje:
Alkoholra neked van szükséged, nem nekem.Nem volt szex, csak simogatás, flört, kézfogás.Ennyi.Azért nem szexeltünk, mert úgy érezte gáz lenne megcsalnia a feleségét abban az élethelyzetben, amiben a szerelmem van jelenleg.Ez nem publikus.De a feleség már évekkel ezelőtt megcsalta őt, amit tud is.Magyarra lefordítva:nem húzott meg, pedig lett volna lehetősége, de nem azért nem, mert nem vonzódott.Mert vonzódott.Viszont nem csak vonzódott, mert , akkor nem simogatja az arcom, fogja a kezem stb, mert nem volt rá szükség, mivel amúgy sem akart szexelni, tehát "csábítgatnia" sem kellett, hogy legyen szex.Sajnálom, ha valaki nem tud felfogni ilyen egyszerű összefüggéseket.
2023. dec. 9. 18:02
29/52 A kérdező kommentje:
Ha te felújítod minden pénzeden valakinek az örökölt házát, gondolom utána te sem akarsz a híd alá menni.Főleg bizonyos kor után.Ennyit arról, hogy, aki szerelmes azt semmi nem tántorítja el.Max a te mesevilágodban, a való világ meg teljesen másról szól.
2023. dec. 9. 18:04
30/52 anonim válasza:
Én már nem hiszek az ilyen erkölcsi dumákban. Nekem is ezt mondta a pasi, hogy soha nem fog elválni és ezt nem szabad megtennünk. Vívódott, nem keveset.
Utólag visszagondolva valószínű csak ennyire volt szüksége belőlem: önbizalmának kellett, ettől érezte férfinek magát, hogy megkaphatna, ha akarna. Ennyi elég is volt.
Utána meg szerelmes lett valakibe és elvált, mint a huzat. Ebből is az látszik, hogy a kifogások akkor működnek, ha nincs szerelem.
De lehet, hogy téged szeret, én azt nem tudhatom. Én csak egotuning voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!