Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ férfiak!Ez mit jelent?Furán nézett rám, felhoztam,
azt felelte "mert vannak szerethető tulajdonságaid".Ez
akkor azt jelenti, hogy "szeretlek", csak nem akarta/nem
tudta kimondani így?
Figyelt kérdés
Aztán később eljött elköszönni végleg, lecserélte a számát is, és azt mondta akkor , hogy "bevonódtam érzelmileg".Többször megsimogatta az arcom.Amikor felhoztam később azt a tekintetes dolgot újra,konkkrétan mondtam neki, hogy úgy nézett rám, mint az a férfi, aki (bevallottan) szerelmes belém akkor csak hallgatott.Telefonban is, élőben is, mert kétszer került szóba.Soosem szexeltünk, mert van valakije, de a kapcsolatuk már kihűlt, a nője megcsalta már évekkel ezelőtt.
#Szerintem ez azt jelenti szeret.#Szerintem ez nem jelent szerelmet.
Köztünk több, mint 30 év van.Lehet nálatok ez nem lett volna akadály.Na meg nem tudni anyagilag hogy volt a te esetedben a pasi.Itt minden pénzét a nő házára költötte, ez már a második házassága.Konkrétan azt mondta, hogy "nem akarok második válást".Pedig az anyagi helyzetet nem is tőle tudtam meg, hanem ismerőstől.Meg azt is mondta nekem a pasi, hogy "nem akarok egyedül lenni".Szerintem attól tart 1-2 év után dobnám a korkülönbség miatt.Még mindig nem hiszi szerintem őszintén szeretem és nem érdekel papíron hány éves...
2023. dec. 9. 19:17
32/52 anonim válasza:
Ő is albérletben végezte.
Mondom, belém nem volt annyira szerelmes, hogy ezt megkockáztassa, de amikor az lett, nem számított az se, hogy elvész a ház.
Én csak 10 évvel vagyok fiatalabb. Akiért mindent dobott, huszonéves. Ha te is annyi vagy, beléd lehet szerelmes. Nyilván azon is múlik, mennyire akarod elcsàbítani. Én mindig visszalöktem a családjához, mert tudtam, hogy nélkülük nem lesz boldog soha.
2023. dec. 9. 19:23
33/52 A kérdező kommentje:
Én 28 vagyok.
Ha lökdösted a családjához nem csoda, hogy nem vált el miattad.Még,ha szerelmes is volt beléd esetleg.Nem tudom ezek után min csodálkozol.Az első házassága után ő is albérletben végezte, és nem bízik bennem ezek szerint, tart attól nincstelenül, albérletben hal meg több évtized munka után,ráadásul egyedül.
2023. dec. 9. 20:38
34/52 anonim válasza:
Nem tudom. Sajnos már nem érdekel. De aki szerelmes, az nem tud újra szerelmes lenni 1-2 éven belül, úgyhogy belém nem volt az, már nem hiszek benne.
2023. dec. 10. 19:16
35/52 A kérdező kommentje:
Ki tudja, 2 év alatt kiszerethetett belőled akkor is; ha szerelmes volt.Aztán jött másik, akibe szerelmes lett. Lehet nem kizárt.De jó, ha már nem érdekel téged a dolog.
A kérdésben 40+ van, de mint írod te 28 éves vagy, és több, mint 30 év a korkülönbség köztetek. Ez azért hatalmas korkülönbség egyrészt, a másik meg az, hogy nagyon nem mindegy, hogy egy férfi 40 év körüli, vagy 60. Így közel a nyugdíjaskorhoz/halálhoz már nemigen szeretné valaki újrakezdeni az életét, pláne nem egy ennyire fiatalabb partnerrel, egymás társai sem igen tudnátok lenni, más életszakasz, más problémák, más tervek, más célok. Lehet, hogy vonzónak talál, de ez a szerelemhez és a párkapcsolathoz édeskevés.
2023. dec. 11. 10:13
37/52 A kérdező kommentje:
Utolso!Hát ugyanazt várjuk egy kapcsolattól.Nem minden a kor.Sosem éltem úgy,mint más korombeliek.
Ugyanazok a terveink, céljaink, ugyanazt várjuk egy kapcsolattól.Sokmindenben hasonlítunk is mi ketten, mások is mondták és én is észrevettem.Inkább az,hogy nem akar 2.válást; nem akar újra nincstelen lenni, pláne ennyi idősen.Gpndolj bele amiért te 20 évig dolgozol te sem akarnád kidobni az ablakon...gondolom én.Mert így mondta amúgy, hogy "nem akarok második válàst".Nem azt mondta "nem akarok válni/válást", hanem azt, amit előtte írtam...
2023. dec. 11. 13:02
38/52 A kérdező kommentje:
Ja, és azt mondta szeret velem beszélgetni.Itt nem csak arról van szó, hogy vonzónak talál, és ennyi.Gondolom sok nőt vonzónak talál, de nem simogatja az arcukat, és nem mondja , "ha 20 évvel fiatalabb lennék vagy ha 20 évvel előbb találkozunk az első válásom után"...
2023. dec. 11. 13:03
39/52 A kérdező kommentje:
A kérdésben azért van 40+férfiak, mert nem érdekel a huszonéves, harmincas férfiak véleménye, nem releváns, mert a szerelmem sem az a korosztály.
2023. dec. 11. 13:04
40/52 anonim válasza:
40# nem így értettem, hanem hogy a 40 körüliek tök nem az a korosztály, mint egy 60-as férfi, mert egy generáció a különbség. Én 50 éves vagyok, de még az én korosztályom is böven alatta van, hogy egyáltalán érdemben rálásson a 60 felettiek világára. Én a magam részéröl kizártnak tartom, hogy bármit is tervezzek egy ennyivel fiatalabb/öregebb partnerrel. Nem vitatom, hogy te beleszerettél, de semmilyen közös tervetek, célotok nem lehet, ezeket csak te gondolod bele. Hogyan is? Hiszen a nagyapád lehetne. Családalapítás, gyerek kizárt, új élet kezdése a nulláról szintén. 20 évvel elöbb találkozni az elég beteg gondolat, te akkor 8 éves voltál, ha jól számolom, ilyet csak nem mondott remélem. Ha 20 évvel fiatalabb lenne, akkor lehetne egy ilyen kapcsolatban ráció, ha belédszeretne, de így konkrétan nulla. Nem fogja megkockáztatni, hogy vénségére gondnokság alá vonassák, vagy az utcára kerüljön egy lányka rajongása és meggondolatlansága miatt. Én pszichológust is javasolnék neked, mielött rámfortyannál és mocskolódnál: csak azért, mert ez a helyzet a részedröl elég kaotikus, és nehezen érted, meg gyerekesen kezeled. Az öregúr jól kezeli, ésszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!