Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ férfiak!Ez mit jelent?Furán nézett rám, felhoztam, azt felelte "mert vannak szerethető tulajdonságaid".Ez akkor azt jelenti, hogy "szeretlek", csak nem akarta/nem tudta kimondani így?
Figyelt kérdés
Aztán később eljött elköszönni végleg, lecserélte a számát is, és azt mondta akkor , hogy "bevonódtam érzelmileg".Többször megsimogatta az arcom.Amikor felhoztam később azt a tekintetes dolgot újra,konkkrétan mondtam neki, hogy úgy nézett rám, mint az a férfi, aki (bevallottan) szerelmes belém akkor csak hallgatott.Telefonban is, élőben is, mert kétszer került szóba.Soosem szexeltünk, mert van valakije, de a kapcsolatuk már kihűlt, a nője megcsalta már évekkel ezelőtt.#Szerintem ez azt jelenti szeret. #Szerintem ez nem jelent szerelmet.
2023. dec. 8. 23:46
11/52 A kérdező kommentje:
Milyen 23?!?!!Nagyon tévedsz.Durva lenne, ha 6 éves gyerekei lennének 23!!!éveseknek.Jujjjjj.Na a világról nem sokat tudhatsz ezek szerint, véleményt sem kérek tőled, köszi.Az édesanyád lehet gyerek volt, amikor szült, de én attól messze vagyok hála az égnek.22 évesen már egyedül éltem annak idején, már akkor is minden voltam, de gyerek az nem.Persze ,aki még negyvenesen is otthon lakik anyucival az lehet gyerek nyugodtan.
2023. dec. 9. 00:55
12/52 A kérdező kommentje:
Na, végre egy értelmes.De 25-nél is több vagyok szerencsére.Úgyhogy a korom lényegtelen.A kérdés nem a koromról szólt.
2023. dec. 9. 00:56
13/52 A kérdező kommentje:
Amúgy ötvenesen pont 23 év körüli nője volt.Csak mondom.A 20-tól nagyon messze vagyok, már majdnem 30.LOL
2023. dec. 9. 00:57
14/52 anonim válasza:
Nekem egyszer azt mondta valaki, hogy azért nem lehet köztünk semmi, mert fájna és mindkettőnket megzavart, óriási hiba volt ebbe belekezdeni. Mindezt egy őrületes csók után.
Elhajított, mint egy darab szemetet ezzel a szöveggel.
Én meg kis híján öngyilkos lettem.
Aztán 2 év múlva megszerezte a számomat, hogy közölje, azonnal feküdjek le vele, mert elvált egy nő miatt és szerelmi bánata van, mert egyedül maradt. Azt mondta, nekem sose hazudott szerelmet, nem tehet róla.
15/52 A kérdező kommentje:
Sajnálom utolsó.De amikor elment akkor minek mond ilyeneket hogy bevonódott érzelmileg, ha házas és úgysem szerelmes?!?!??!Te ezt érted????
2023. dec. 9. 03:10
16/52 anonim válasza:
6 éves gyerek jobban fogalmaz mint te. Összefüggéstelenül írogatni butaság.
Hagyd a pi.ba, olyan ez az egész mint a kérdésed.
17/52 A kérdező kommentje:
Mindent lehet érteni annak, aki érteni akarja.Neked gyenge a szövegértésed lúzer.
2023. dec. 9. 05:16
18/52 anonim válasza:
A "bevonódtam érzelmileg" nem tudom mit jelent. Egyébként is ködös ez az egész, ne foglalkozz vele.
19/52 anonim válasza:
Idős fasz kell a picsadba? Miért itt szegyenited magad? Amilyen a modorod nem csoda hogy nincs senkid. Cigány telepen nőttél, nem társadalomban. Összefüggéstelenül irogatsz minden szarságot.
20/52 anonim válasza:
Ha érzelmi részről érdekel a kérdés, nem szexuális vonzalom terén, akkor miért a szexualitásba írtad, miért nem a felnőtt párkapcsolatba. Ennyi értelem sem szorult beléd, és még te "oktatgatsz" itt másokat. Nem a sztori ködös itt, hanem a kérdező értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!