Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, milyen tulajdonságai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen tulajdonságai kell, hogy legyenek egy nőnek, hogy komoly kapcsolatot akarjatok vele?

Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 18:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
En olyanokrol tudok ahol jol keres a nő az teljesen elég is.
2022. máj. 11. 18:32
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Jééézuuus 1-es válaszoló!

De minek is lepődök meg, amikor nem túl régen egy ismerősöm mondta négyszemközt: "ma már elmúltak azok az idők, amikor a nő tartja el a férfit"!

És általában szemtelenül elvár tőlem pénzt - még ha apróra telik, akkor is. Felfordult világ lett mostanában, na!

2022. máj. 11. 18:36
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Legyen jó anyja majd a gyereknek. Legyen támogató velem szemben is. Érezzem, hogy rosszban, szegénységben, minden állapotban velem marad és kitart velem. Ennyi. Nálam a "komoly" kapcsolat az már egy út a házassághoz. Ez alatt azt értem, hogy akivel komoly kapcsolatba megyek, azzal el tudom képzelni az életemet ameddig erre rá nem cáfol. Ha úgy érzem hogy ez így is marad és nem tud új dolgot előhőzni a tarsolyából, akkor megy a gyűrű.
2022. máj. 11. 18:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Neked milyen tulajdonságaid vannak?
2022. máj. 11. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

kb. azok, amit 3-as leírt. és még valami: legyen nála is fontos helyen, hogy teszünk a jó szexért.

minden sokkal könnyebb, ha jó a szexuális élet. márpedig azt egy igazán hosszú kapcsolatban többnyire elég komoly kihívás fenntartani

2022. máj. 11. 18:48
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

2#

Nem egy pasit ismerek aki azert dobta a párját mert az alkalmi munkákbol élt vagy ilyesmi, es lecserélte olyanra akinek státusza van inkább. Aki meg rosszabb nő de legalább többet visz haza.

2022. máj. 11. 18:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hűséges legyen, megbízható. Akarjon majd gyerekeket. Az se árt, ha házias.
2022. máj. 11. 19:03
 8/13 anonim válasza:
34%
Legyen ribis :)
2022. máj. 11. 19:29
 9/13 BohócKolbász ***** válasza:
80%

Jaj mennyi sületlenség. Én jelenleg egyedülálló vagyok, főleg neten ismerkedek. De nem fűvel fával mert utálok megalkuvó lenni. Önmagamat is becsapnám és a nőt is.

Szóval:

Gondolom teljes körű külső belső jellemzés kell. Namost konkrét személyleírást nem adok, nincs ilyen irányú vágyam vagy zsánerem. Sokkalinkább a tulajdonságok zsánere vagyok.

Külsőre legyen ápolt. Ez ugye evidens. Tiszta, illatos, stílusban ne legyen túl különc, inkább színes legyen. Árassza a vidámságot! 😊

Alkatra egyszerű normál testalkat a nyerő. Tökéletlen legyen, természetes. Pocak, némi felesleg itt-ott főleg csípőn, combon és fenéken teljesen okés. A narancsbőr engem sosem zavart egyetlen nőn sem, sőt nem is érdekelt. Láttam csak nekem nem jelent rosszat. Pattanások, anyajegyek sem okoznak problémát, ám törekedjen arra hogy kezelje őket. Ha vigyáz a bőrére az szimpatikus. sőt mondhatni érezze jól magát a bőrében.

A mellmérete bármekkora is legyen viselje őket méltósággal és büszkén, mert azok az övéi.

Lehet vastag combja és nagy popsija is, hogyne lehetne. Vagy akár vékonyka combja és kicsi hátsója. Ha nem egész nap a széket melegíti velük hanem teszi a dolgát nekem megfelel. Merje vállalni őket és büszke legyen rájuk.

Belsőre legyen humora mert anélkül az élet ebben a sivár világban szürke és rothadt. Vidám legyen, tudja megőrizni a hidegvérét és legyen nála egy doboz "lexarom" tabletta mindig. Figyeljen rám, vegye figyelembe a szavam. Én szeretek udvarolni, bókolni. Szeretem ha egy nő tud ezzel. mit kezdeni és látom rajta a hálát, örömöt. Nem várom el hogy első alkalommal szét tegye a lábait, bízzon meg bennem, ahogyan én is igyekszem megmutatni önmagam neki. Hiszen erről szól... Az ismerkedésről, bizalomról a másik megismeréséről.

Legyen állatbarát, szeressen kirándulni, legyen az életben kreatív, improvizatív.

30F

2022. máj. 11. 20:31
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy egy értelmes, talpraesett nő akinek jó munkája tényleg előny. Nem a pénz miatt hanem azért mert tudom, hogy az én hátam is mindig védve van és nem csak rajtam áll kettőnk vagy a családunk jövője.
2022. máj. 11. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!