Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz egy kapcsolatban, ha a férfinek nincs jogosítványa?
Egy tiktok videó kommentjei között alakult ki nagy vita hogy ciki vagy sem ha egy pasinak nincs jogsija.
Több csaj (főleg a tipikus műp*csák) tartják alap dolognak hogy egy pasinak kell hogy legyen jogsija. Ők nem fogják a pasit fuvarozni,stb.
Az mondjuk nem érdekli őket hogy lehet valaki nem engedhette/engedheti meg anyagilag magának (mint pl. én sem). Vagy hogy nem változtat az a pasi külső és belső tulajdonságain hogy van-e vagy nincs jogsija.
Esküszöm ezekből ki is nézem hogy ismerkednek egy minden téren bejövős pasival, de megtudják hogy nincs jogsija, ott félbe is szakad az ismerkedés :D
Nálunk a feleségemnek van jogsija, ő soha nem várta el hogy nekem is legyen, nekünk így teljesen megfelel. Ha olyan helyre/távra megyünk hogy autó kell, oda úgyis együtt megyünk. Boltot elintézem helyben biciklivel,stb. Igen tudom ha ne adja isten vele történne valami akkor jó lenne ha nekem is lenne...
Persze ha majd lesz rá lehetőségem én is szeretném ha lenne, de ha jogsi nélkül halok meg majd akkor sem dől össze a világ :)
Ti hogy látjátok ezt a témát? Tényleg ennyire gáz egy pasi ha nincs jogsija?
58, nem tudom, te milyen családból jöttél, de nálunk nem csicskának, hanem normális férjnek hívjuk azt a férfit, aki a terhes feleségét beviszi a kórházba. Ha szerinted ez a szolgaság, elb.szott egy értékrended lehet.
Mellesleg jó érzés magaddal beszélgetni? :)
61.
Alapból nem lenne szolgaság, csak az a része az, hogy te a saját értéked ezzel határozod meg. Nem ember vagy, hanem "aki elviszi a többieket". Nem több, mint egy beszélő szerszám.
Nem tudom hányadik voltam, de amúgy ha nincs jogsid, feleségednek meg van és jól meg vagytok így, akkor miért foglalkozol vele, hogy valami 100. senki a tiktokon mit mond?
Eleve a Tiktok is az agyatlanok alkalmazása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!