Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz egy kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz egy kapcsolatban, ha a férfinek nincs jogosítványa?

Figyelt kérdés

Egy tiktok videó kommentjei között alakult ki nagy vita hogy ciki vagy sem ha egy pasinak nincs jogsija.

Több csaj (főleg a tipikus műp*csák) tartják alap dolognak hogy egy pasinak kell hogy legyen jogsija. Ők nem fogják a pasit fuvarozni,stb.

Az mondjuk nem érdekli őket hogy lehet valaki nem engedhette/engedheti meg anyagilag magának (mint pl. én sem). Vagy hogy nem változtat az a pasi külső és belső tulajdonságain hogy van-e vagy nincs jogsija.

Esküszöm ezekből ki is nézem hogy ismerkednek egy minden téren bejövős pasival, de megtudják hogy nincs jogsija, ott félbe is szakad az ismerkedés :D

Nálunk a feleségemnek van jogsija, ő soha nem várta el hogy nekem is legyen, nekünk így teljesen megfelel. Ha olyan helyre/távra megyünk hogy autó kell, oda úgyis együtt megyünk. Boltot elintézem helyben biciklivel,stb. Igen tudom ha ne adja isten vele történne valami akkor jó lenne ha nekem is lenne...

Persze ha majd lesz rá lehetőségem én is szeretném ha lenne, de ha jogsi nélkül halok meg majd akkor sem dől össze a világ :)

Ti hogy látjátok ezt a témát? Tényleg ennyire gáz egy pasi ha nincs jogsija?

2023. dec. 6. 11:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
63%
8-as, taxiról hallottál már?
2023. dec. 6. 11:50
 12/66 anonim ***** válasza:
84%
Mit érdekelnek ezek a műpicsák, ne lesegesd őket az asszony megtudja oszt lesz otthon balhé járhatsz gyalog ezután mindenhova! 🤡
2023. dec. 6. 12:03
 13/66 anonim ***** válasza:
72%
Nem unjátok még?
2023. dec. 6. 12:09
 14/66 A kérdező kommentje:

Nagyon fennakadtatok ezeken a műpitsákon.

Amúgy a kommentelő csajok 80%-a (most mindegy hogy mű vagy nem :D ) mondta h gáz ha nincs jogsija a pasinak.

2023. dec. 6. 12:24
 15/66 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, ha neked van feleséged és gyereked (ld.: #10. kommented), akkor miért foglalkozol ezzel?

Foglalkozz a kisgyerekeddel, ahelyett, hogy ilyen nőket olvasnál és felhúznád magad rajtuk.

2023. dec. 6. 12:28
 16/66 anonim ***** válasza:
82%

"Nagyon fennakadtatok ezeken a műpitsákon."

Neked elég fontos volt ahhoz, hogy megemlítsd.

Tervezed elhagyni az asszonyt? Vagy miért azon vergődsz, ki mit vár el? Életemben nem gondolkoztam el, mit vár el a sarki edzőteremben a kigyúrt faaszkalap.

2023. dec. 6. 12:29
 17/66 anonim ***** válasza:
55%

8.

...mondjuk a mentőautó, ami eleve ezért van?

2023. dec. 6. 12:30
 18/66 anonim ***** válasza:
100%

Én felvállalom, nem mondom, hogy gáz, de szerintem a mai világban alap pl. a mi életvitelünk mellett. Volt olyan párom, akinek nem volt, egyetem mellett, Budapest belvárosában ez tök oké volt és tudtuk, hogy megcsinálja, ha lesz rá keret, szóval ilyen formán nem zavar.

Most agglomerációban élünk és el sem tudom képzelni hogy oldanánk meg az életet, ha nem lenne mindkettőnknek jogsija a férjemmel. Dolgozni járunk, a gyerekeket hozni-vinni kell, még kicsik, ketten megyünk két irányba, a szüleink vidékiek, ha együtt megyünk hosszabb távra, nincs mindig kedvem nekem vezetni, de ha csak vacsizni megyünk el is eldönthetjük, hogy valamelyikünk megiszik-e egy pohár bort, nem alap, hogy mindig én vezetek.

Nekem számítana, hogy miért nincs még jogsija az illetőnek. Ha azért, mert nem akar, fél vezetni, az részemről kizáró. Ha csak azért mert eddig nem volt rá szükség/idő/pénz, azt majd megoldjuk.

2023. dec. 6. 12:30
 19/66 anonim ***** válasza:
94%

Hát figy, pasasként mondom, itt vidéken elég intenzíven látszik a faluban, melyik szerencsétlennek nincs még autója sem.

Lepusztult ház, szemétdomb a kertben, két idióta lakik benne az anyjával.

Párszor már kértek, hogy vigyem őket ide-oda, de már akkora benzin pénzt számoltam, hogy nem kérnek.

40-50-es palik autó nélkül putrifalván...

kb a halál.

2023. dec. 6. 12:33
 20/66 anonim ***** válasza:
4%

18.

Na ja, akkor lenne csak jó vezetni, ha nem járna börtön egy súlyosabb hibáért. Ez így túl nagy rizikó. Túl veszélyes.

Vagy az, ha belédjön egy mercis roma, aztán összever még akkor is, ha ő volt a hibás "fizessé bánópézt", ami az autója értékének kb. háromszorosa...

2023. dec. 6. 12:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!