Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz egy kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz egy kapcsolatban, ha a férfinek nincs jogosítványa?

Figyelt kérdés

Egy tiktok videó kommentjei között alakult ki nagy vita hogy ciki vagy sem ha egy pasinak nincs jogsija.

Több csaj (főleg a tipikus műp*csák) tartják alap dolognak hogy egy pasinak kell hogy legyen jogsija. Ők nem fogják a pasit fuvarozni,stb.

Az mondjuk nem érdekli őket hogy lehet valaki nem engedhette/engedheti meg anyagilag magának (mint pl. én sem). Vagy hogy nem változtat az a pasi külső és belső tulajdonságain hogy van-e vagy nincs jogsija.

Esküszöm ezekből ki is nézem hogy ismerkednek egy minden téren bejövős pasival, de megtudják hogy nincs jogsija, ott félbe is szakad az ismerkedés :D

Nálunk a feleségemnek van jogsija, ő soha nem várta el hogy nekem is legyen, nekünk így teljesen megfelel. Ha olyan helyre/távra megyünk hogy autó kell, oda úgyis együtt megyünk. Boltot elintézem helyben biciklivel,stb. Igen tudom ha ne adja isten vele történne valami akkor jó lenne ha nekem is lenne...

Persze ha majd lesz rá lehetőségem én is szeretném ha lenne, de ha jogsi nélkül halok meg majd akkor sem dől össze a világ :)

Ti hogy látjátok ezt a témát? Tényleg ennyire gáz egy pasi ha nincs jogsija?

2023. dec. 6. 11:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
75%

31: "Például? Illetve az ilyen helyzetekbe belehal az, akinek nincs jogsija?"

Nem te nagyokos, de ha az egy darab jogsis féllel történik valami akkor bukta van. Történhet egy baleset, betegség, rosszullét. És akkor a másik fél nem tud tenni semmit. Igen, autó nélkül is lehet élni, de rengeteg olyan helyzet adódhat, ahol előny, ha mindkét félnek van.

2023. dec. 6. 15:47
 42/66 anonim ***** válasza:
38%
Akinek a mai világban, ahol a tescós futár bmeg berakja a rendelt cuccaidat a hűtődbe, gondot okoz hogy két hétig nincs autója, az balfax.
2023. dec. 6. 16:34
 43/66 anonim ***** válasza:
30%

Hívhatja a mentőt. Leírtam 100x ilyen kérdésekhez, leírom most is, hogy apukámnak mindenféle jogsija van, taxizott, buszt vezetett, futárkodott, és mikor anya rosszul lett, mentőt hívott.

Ennyi erővel mindenki menjen kondizni, nők is növesszenek akkora izmot, hogy fel bírják emelni és kocsiba rakni a párjukat...

2023. dec. 6. 16:42
 44/66 anonim ***** válasza:
76%
#39: Hagyjad, náluk így van. Amennyiben persze nem full kamu az egész. Nem fogod róla meggyőzni, hogy amúgy 99%-ban nincsen így.
2023. dec. 6. 16:42
 45/66 anonim ***** válasza:
64%

Van egy olyan sejtésem, hogy te magad szerint is gáz, mert ha nem így gondolnád, továbbgörgettél volna és már el is felejtetted volna azokat a kommenteket. Most mégis itt keresed az önigazolást.

Szerintem gáz, és az is, hogy a 9,5 hónapos terhes feleségednek kellett bevezetnie a kórházba, hogy megszüljön, mert a b.lfasz férje nem volt képes jogsit csinálni. Nekem férfiként ez bántaná pl. az egómat, nem a tiktok kommentek, de kinek mi.

2023. dec. 6. 17:44
 46/66 anonim ***** válasza:
19%

45.

Tehát kizárólag egoizmusból van jogsid. Felnőttes, érett jellemét vall, és egyáltalán nem kicsinyes, pitiáner.

2023. dec. 6. 17:47
 47/66 anonim ***** válasza:
68%
46, nem tudom, hogy sikerült erre a következtésre jutnod, de látom, a logika és az érvelés nem az erősséged. Lényegtelen, nekem miért van jogosítványom, van és kész, így ha kell, bármikor el tudom vinni a nőmet, családomat, barátaimat bárhova kényelemben és biztonságban. Nekem jó érzés férfiként gondoskodni a családomról, hogy a random balek szerint ettől volnék pont kicsinyes meg pitiáner, az nem az én bajom, de el tudom képzelni, akkor te milyen lehetsz.
2023. dec. 6. 17:57
 48/66 anonim ***** válasza:
44%

Elég gáz, kb. annyira alap, mint idegen nyelvet beszélni az anyanyelveden kívül. Főleg, hogy családod is van, gyerekek, aztán a feleséged furikáz mindig mindenkit? Meg még ő vezetett be szülni a kórházba?

Számomra ez nem férfias, de ha nektek így jó és működik a dinamika, akkor hajrá! Nem kell megerőltetned magad és letenni a jogsit, majd a nőd lesz a sofőröd ezután is.

2023. dec. 6. 18:05
 49/66 anonim ***** válasza:
21%

47.

Ez így nem több, mint a kisebbségi komplexusod ezzel való kompenzálása "azé' vagyok igazi férfi mer' én viszek mindenkit kocsiva!"

Nevetséges hozzáállás, ami kb. utoljára a '80-as években állt jól bárkinek is.

2023. dec. 6. 18:11
 50/66 anonim ***** válasza:
18%

Kb. ebben a videóban a fater az a szint aki olyan, mint te

https://www.youtube.com/watch?v=49sgU0l8p7M

2023. dec. 6. 18:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!