Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37 éves férfi vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves férfi vagyok és Budapest egyik metró közeli részén élek a saját lakásomban. Nem volt soha autóm és nem is vágytam a vezetésre. Ti adnátok esélyt olyan férfinek akinek nincs jogsija, autója és nem is vágyik rá?

Figyelt kérdés

2023. okt. 30. 15:16
A kérdező szavazást indított:
Adnék esélyt, nem ettől függ egy kapcsolat
Csak jogvisal és/vagy autóval pasi a pasi ezért nem adnék esélyt
Szerezd meg később és akkor nem hagylak el
Nekem nincsen, de neked legyen
Nekem sincs jogsi és/vagy autó, nem zavar ha neked sincs
23 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
81%
Persze. Több férfit ismerek, akiknek nincs se autójuk, se jogsijuk. Budapesten nincs is nagyon erre szükség.
2023. okt. 30. 15:28
 2/35 A kérdező kommentje:

1-es és van barátnőjük? Engem folyamatosan írnak le online amint megtudják hogy nincs jogsi/autó.

Lett volna a héten egy találkozóm, szó szerint 20-25 percre lakunk egymástól ( 2-3 villamosmegálló és pár metrómegálló ), de miután megtudta a nő hogy nincs autóm elment a kedve merthogy nem vagyok "mobil".

2023. okt. 30. 15:31
 3/35 anonim ***** válasza:
5%

A feministák most hok is vannak?

Én Esztergomban lakom, 50 km, de az a sok budapesti úrihölgynek sok.

Ne vedd magadra haver, a budapesti nők ezen a szinten állnak.

2023. okt. 30. 15:38
 4/35 anonim ***** válasza:
83%

"1-es és van barátnőjük?"

Feleségük, igen. Illetve egyiküknek párja, mivel meleg.

2023. okt. 30. 15:39
 5/35 A kérdező kommentje:

3-as de magamra veszem hogy is ne venném ? Főleg Budapesten nevetséges ahol tényleg vagyok annyira mobil mint egy autós, hiszen míg ő parkolóhelyet keres én már lehet meg is érkeztem a címre.

Nevetséges ez az autómánia.

2023. okt. 30. 15:41
 6/35 anonim ***** válasza:
77%
Páromnak se volt kocsija, amikor összejöttünk, pont nem érdekelt. Hasznos amúgy, de minden megoldható anélkül is.
2023. okt. 30. 15:44
 7/35 anonim ***** válasza:
69%
A barátomnak nincs autója, nem is tudná fenntartani. Tömegközlekedéssel, ill. kerékpárral jár. Nekem van autóm, de használom a tömegközlekedést is. Budapest belső területén élünk, az autó itt bizony sokszor csak nyűg. Szóval láthatod, nincs autója, a pénze is kevés, mégis van barátnője lassan 5 éve.
2023. okt. 30. 16:05
 8/35 anonim ***** válasza:
30%

Nem

Nem fogok felnőtt nőként metrozni meg buszozgatni a 40 éves palimmal

2023. okt. 30. 17:01
 9/35 anonim ***** válasza:
79%

"Én Esztergomban lakom, 50 km, de az a sok budapesti úrihölgynek sok."

Igenm sok. Nekem is. Ráadásul a viéken lakók általában nem is akarnak Budapestre költözni. Én meg elköltözni innen nem. Szóval teljesen felesleges. Meg az olyan dolgok is kiesnek, hogy munka után összefutunk. Én biztos nem fogok pasihoz utazgatni.

2023. okt. 30. 17:09
 10/35 anonim ***** válasza:
47%

5

Nem mindenki lakok metró megálló mellett és nagybevásárlás, beteg gyerek / szülő / akárki...

Nekem van autóm, nem baj, ha a pasinak nincs, de legalább jogsija legyen szükséghelyzetekre.

2023. okt. 30. 17:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!