Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves férfi vagyok és Budapest egyik metró közeli részén élek a saját lakásomban. Nem volt soha autóm és nem is vágytam a vezetésre. Ti adnátok esélyt olyan férfinek akinek nincs jogsija, autója és nem is vágyik rá?
1-es és van barátnőjük? Engem folyamatosan írnak le online amint megtudják hogy nincs jogsi/autó.
Lett volna a héten egy találkozóm, szó szerint 20-25 percre lakunk egymástól ( 2-3 villamosmegálló és pár metrómegálló ), de miután megtudta a nő hogy nincs autóm elment a kedve merthogy nem vagyok "mobil".
A feministák most hok is vannak?
Én Esztergomban lakom, 50 km, de az a sok budapesti úrihölgynek sok.
Ne vedd magadra haver, a budapesti nők ezen a szinten állnak.
"1-es és van barátnőjük?"
Feleségük, igen. Illetve egyiküknek párja, mivel meleg.
3-as de magamra veszem hogy is ne venném ? Főleg Budapesten nevetséges ahol tényleg vagyok annyira mobil mint egy autós, hiszen míg ő parkolóhelyet keres én már lehet meg is érkeztem a címre.
Nevetséges ez az autómánia.
Nem
Nem fogok felnőtt nőként metrozni meg buszozgatni a 40 éves palimmal
"Én Esztergomban lakom, 50 km, de az a sok budapesti úrihölgynek sok."
Igenm sok. Nekem is. Ráadásul a viéken lakók általában nem is akarnak Budapestre költözni. Én meg elköltözni innen nem. Szóval teljesen felesleges. Meg az olyan dolgok is kiesnek, hogy munka után összefutunk. Én biztos nem fogok pasihoz utazgatni.
5
Nem mindenki lakok metró megálló mellett és nagybevásárlás, beteg gyerek / szülő / akárki...
Nekem van autóm, nem baj, ha a pasinak nincs, de legalább jogsija legyen szükséghelyzetekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!