Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves férfi vagyok és Budapest egyik metró közeli részén élek a saját lakásomban. Nem volt soha autóm és nem is vágytam a vezetésre. Ti adnátok esélyt olyan férfinek akinek nincs jogsija, autója és nem is vágyik rá?
Adnék esélyt, igen.
őőőőő de mire is?
Persze, látom, ott van hogy: jogosítvány, autó, társkeresés.
Na de most akkor melyikre kellene az az esély?
Talán ha normálisan tennéd föl a kérdést...... 😵
nálam soha nem ezen múlt a dolog
igazából pont nem érdekelt soha a másik anyagi helyzete ilyen szinten
volt olyan pasim aki autószerelő volt nála alap volt a kocsi a másik meg könyvelő öt nem érdekelte és bringázott mindig a harmadiknak meg volt jogsija de már ezer éve nem vezetett
nekem mindenem a vezetés így van kocsim is :) ilyen a munkám is
Mellé duma. Nem szeretjük az ilyesmit!
Szeretjük? Te és kicsoda?
Nekem soha nem volt olyan párom, akinek lett volna kocsija. De ha a kérdező ezen nyíg, és mindig megkérdezik tőle, van-e kocsija, akkor ő sem engem keres, hanem pont azokat a mucikat, akiknek vinni kell a seggét.
Nebeszélj mellé 18- as. Ge a tépelődése miatt szóltad le a kérdezőt! Elég férfias csaj lehetsz. Esegleg faxxod is van?
Nem a 17- es!
Amiatt szóltam le, hogy erre rá van kattanva. A kattanás mindig probléma, függetlenül attól, hogy a kocsikákra, a pénzre, a farokméretére, a magasságára, vagy az állkapcsára van rákattanva.
Az ilyen ember a rögeszméje megszállottja lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!