Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves férfi vagyok és Budapest egyik metró közeli részén élek a saját lakásomban. Nem volt soha autóm és nem is vágytam a vezetésre. Ti adnátok esélyt olyan férfinek akinek nincs jogsija, autója és nem is vágyik rá?
Na mindenki nyugodjon le kérem szépen. Nyilván társkeresés a témakör, és itt fordult elő akár társkereső rendezvényen akár online beszélgettünk hogy sok nő rá van kattanva a kocsi témára. Én nem. Sosem hozom fel.
De ők akkor is ha szó szerint 2-3 km-re laknak tőlem is felhozzák mert hogy az jó meg vezetni meg ide menni oda menni meg a sarki boltba is azzal menni, holott az Árpád híd környékéről beszélünk ahol nagyon jó a közlekedés minden irányba, autó nélkül is, igen.
A fenntartása drága, én pedig úgy tudom hogy a jogosítvány sem olyan olcsó mint régen volt. A másik problémám vele hogy folyamatosan költeni kell rá és nem mindenkinek éri ez meg. Ha a cég ad céges autót az persze más. De bízom benne hogy van olyan nő is akinek nem derogál tömegközlekedni mert sajnos van ez a réteg aki felküzdötte magát menő menedzsernek és azóta csak csillog villog mindenki előtt az autóval, a lakással stb.!
Nekem a lakásom pl. lakótelepen van a másik amit szégyellni kell egy bizonyos típusnál.
Sajnos az emberi tulajdonság ilyen hogy magukat akarják jól érezni attól hogy többnek tartják magukat bizonyos embereknél, holott ők is a az alsó 9 millióhoz tartoznak, alkalmazottak, a lakásuk igazából általában 1-1.5 szobás egérlyuk, az autójuktól sem esik hasra hogy van nekik és menőznek vele.
Jó lenne több szerénység de az nincs.
22-es elég meseszerű a sztori, de végülis van ilyen.
Az tuti hogy a panellel nem lehet csajozni, ezt is azóta tudtam meg hogy meglett életem első lakása ami panelépítésű. Vicc ez az anyagias világ.
24-es ki akar lakással csajozni? Miféle hülyeség ez? Simán bekérdezik rögtön ismerkedéskor, vagyonbevallást kell kb. adni nekik, valami nonszensz amikor 2 perc után már arra kíváncsiak hogy saját-e vagy bérlet, és ha saját akkor hitelmentes-e, 1/1-es-e stb....
A magyar nők itt tartanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!