Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan 30-40es nőkkel ismerkedni, akiknek az anyagi szempontok nem annyira lényegesek?

Figyelt kérdés

Hangosan gondolkozom.

Szóval 40 leszek pár év múlva. Se lakás, se autó, se diploma, se semmi. Nem feltétlenül vagyok spórolós. Van munkám, amivel tűrhetően keresek, de nem kimagaslóan, viszont irodából meg otthonról dolgozom. Társkapcsolataim nem nagyon voltak, főleg nem hosszabb.

Mérsékelten nyomaszt, hogy látszólag sokan nem átallnak ennyi információ alapján is erős véleményt alkotni - nemtől függetlenül.

Viszont nehezem tudom megítélni, hogy mindezek ténylegesen mennyit nyomnak a latban a társkeresésnél.

Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a tapasztalata.

jan. 11. 21:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%

Az anyagi szempont akkor lényeges, mikor nála kelsz fekszel alszol szexelsz furdesz eszel meg rabolod az idejét.

Sztem bunkóság is mindezt üres kézzel energiavámpírként csinálni.

jan. 11. 21:50
 2/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem nehéz megérteni pedig. Ebben a korban (meg már akár jóval korábban is) az ember már komolyan tervez. Összeköltözést, közös életet. Ez pedig pénz nélkül lehetetlen, kellenek az anyagi alapok is. Nem kellenek milliók, de egy normális átlag fizetés, stabil munkahely igenis fontos a pár mind a két oldaláról, hogy normális színvonalon lehessen élni.
jan. 11. 21:53
 3/31 anonim ***** válasza:
83%
Valamennyit nyom, de sokkal többet nyom a jó kommunikáció, a megnyerő személyiség, modor, csipetnyi humor, vagányság, intelligencia. Attól hogy valakinek lakása van még nem lesz automatikusan nője is, s rengeteg olyan csajozógép van aki albiban lakik.
jan. 11. 22:08
 4/31 anonim ***** válasza:
69%

Számomra az lenne aggasztó, hogy nem volt még hosszú távú kapcsolatod.

Na és a jogsi, autó. Az fontos. Ugyanis utálok gyalogolni és cipekedni.

jan. 11. 22:13
 5/31 A kérdező kommentje:

2. Szerintem nagyon sokféle életút van, így kevésbé hiszem, hogy az életkor ennyire meghatározó. Nincsen előttem, hogy életkor függvényében ki minek kell hogy birtokában legyen.

Az életszínvonal sok dologtól függ. Van aki úszik a materiális javakban, de az egészségét vagy a kreatív oldalát elhanyagolja, ami nélkül szerintem értelmetlen az élet.

Nekem mindegy lenne, ha a társam éppen abban az élethelyzetben lenne, hogy szüleinél él és munkanélküli.

jan. 11. 22:21
 6/31 A kérdező kommentje:
4. Mit nem szeretsz a cipekedésben és gyaloglásban? Kerékpárral is lehet menni, vagy tömegközlekedéssel.
jan. 11. 22:26
 7/31 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudok biciklizni.

A tömegközlekedést pedig azért utálom, mert belelihegnek a nyakamba, büdösek és hangosak az emberek.

Na meg munka, tanulás, kutya mellett nincs kedvem minden nap a boltba rohangálni, ezért szeretek nagybevásárlást tartani, amit kocsival lehet elintézni.

jan. 11. 22:30
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Akárhol próbálkozhatsz az ismerkedéssel, de nem lesz így könnyű dolgod.
jan. 11. 22:35
 9/31 anonim ***** válasza:
61%

Nincs kocsis, sem lakásod, nincs semmid, gondolom a fizetésed sem túl sok. Mindemellett még spórolni sem szeretsz, így tuti nincs tartalékod sem.

Tiszta főnyeremény vagy...

jan. 11. 22:38
 10/31 A kérdező kommentje:

7.

Nagyon ritka a szar és húgyszag a HÉV-en (rendszeresen járok vele), ma is leültem, és szerencsére nem hányásba.

jan. 11. 22:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!