Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan 30-40es nőkkel ismerkedni, akiknek az anyagi szempontok nem annyira lényegesek?

Figyelt kérdés

Hangosan gondolkozom.

Szóval 40 leszek pár év múlva. Se lakás, se autó, se diploma, se semmi. Nem feltétlenül vagyok spórolós. Van munkám, amivel tűrhetően keresek, de nem kimagaslóan, viszont irodából meg otthonról dolgozom. Társkapcsolataim nem nagyon voltak, főleg nem hosszabb.

Mérsékelten nyomaszt, hogy látszólag sokan nem átallnak ennyi információ alapján is erős véleményt alkotni - nemtől függetlenül.

Viszont nehezem tudom megítélni, hogy mindezek ténylegesen mennyit nyomnak a latban a társkeresésnél.

Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a tapasztalata.

jan. 11. 21:47
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

16.

Abból amit írsz, szerintem semmi nem utal arra, hogy ambiciózusabb vagy mint az aki festőszakkörre jár.

Utazol és közben több hobbid is van, amit ráadásul a pároddal csinálnál, szóval ha veled lennék, lényegében semmi elmélyültebb időtöltésre nem jutna elegendő időm.

jan. 12. 00:51
 22/31 A kérdező kommentje:

19.

Bajba nem kerülne senki, legfeljebb szerényebben kéne élnem egy ideig. Hogy valakinek ez tetszene-e, arra nem lenne ráhatásom.

jan. 12. 00:58
 23/31 anonim ***** válasza:
Implikálva van, mivel ezekhez pénz kell, az pedig kémény munkával lesz. De igen, valószínűleg te nem ilyen embert keresel és én sem. Ezért javasoltam az ilyen kicsit művészibb helyet, ott szerintem több, ilyesmi ember lehet.
jan. 12. 01:04
 24/31 A kérdező kommentje:

23. Nem látok szoros kapcsolatot az ambiciózusság és a materiális siker között. Valaki lehet ambiciózus materiális siker nélkül, és lehet valaki sikeres materiális értelemben, miközben nem nevezném ambiciózusnak, még ha keményen dolgozik is.

Lényeg, hogy értem mire gondolsz, és az ötleted jó, hogy művészibb helyeken valószínűbb, én is hasonló következtetésekre jutottam.

jan. 12. 01:31
 25/31 anonim ***** válasza:
33%
Nekem fontos az, hogy hasonló anyagi szinten legyünk, és az is, hogy legyen autója, jogsija. Én sem szeretek tömegközlekedni, radasul, egy nagybevasarlás is gondot jelent annak, akinek nincs. A másik, hogy az azért elég illuziorombolo, hogy mondig az en autommal megyünk. A másik, hogy én szeretek programokra járni, ugy mint wellness, termálfürdő, kirandulás, neha csak egy ikea látogatas, mozi, vacsi, évi 2-3 nyaralás, tenyleg sorolhatnám barmeddig. Na most, ha én ki tudom fizetni ezt, te viszont nem, az probléma lesz
jan. 12. 06:39
 26/31 A kérdező kommentje:

25. Nem jelent gondot egyébként a vásárlás, mert lehet taxit hívni, vagy megrendelni online.

Viszont nekem soha nincs szükségem annyi mindent venni, hogy ne tudjam hazavinni.

Alapvetően ezeket én is meg tudnám engedni amúgy magamnak, azt nem írtam sehol, hogy szűkölködöm. Az igaz, hogy nem wellness-re, termálfürdőre, mozira meg vacsira költenék, meg nem akarnék olyan társat, aki elvárja, hogy ugyanazokat a dolgokat csináljam, meg ugyanazokra a dolgokra költsek. Én sem várnám el a fordítottját.

Egy másik kommentelő hozzászólását is furcsának tartom, hogy elvárná, hogy a társa, az ő drága hobbijaiban részt vegyen. Tényleg ennyire egyformák manapság az emberek?

jan. 12. 09:45
 27/31 anonim ***** válasza:
Hobbik alatt itt a nagyobb dolgokat értettem, amiket tipikusan a párommal akarok. Pl imádom a fapados városnézéseket, és ide a párommal mennék. Persze, kereshetnék minden úthoz barátokat, mint ahogy szingliként tettem, de pont ezt is szeretem egy kapcsolatban, fix útitárs. Vagy pl cyberjump, vagy elményfürdő, hosszútávon zavarna, ha sose jönne velem. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet tőlem független hobbija, párom pl. pont fest, ezzel semmi gond nincs. De amit te írsz, hogy együtt vagyunk de mindenki folyton a saját dolgát csinálja, szerintem sokaknak nem oké. Mert akkor mit ad hozzá az életedhez a kapcsolat?
jan. 12. 10:28
 28/31 A kérdező kommentje:
27. Azt vettem észre, hogy a városnézés elég népszerű szórakozás manapság, mert Tinderen kb. minden nőnek ez a "hobbija".
jan. 12. 11:56
 29/31 anonim ***** válasza:
76%
Mert jó buli világot látni. Tudom hogy könnyebb otthon ülni, mint tanulni. Szerintem sokkal szánalmasabb, hogy 40 év alatt semmit nem tudsz felmutatni. Kellene a fenének ilyen "férfi".
jan. 12. 12:00
 30/31 A kérdező kommentje:
29. Ha mindenki ezt csinálja, nem lehet túl nehéz.
jan. 12. 12:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!