Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan 30-40es nőkkel ismerkedni, akiknek az anyagi szempontok nem annyira lényegesek?

Figyelt kérdés

Hangosan gondolkozom.

Szóval 40 leszek pár év múlva. Se lakás, se autó, se diploma, se semmi. Nem feltétlenül vagyok spórolós. Van munkám, amivel tűrhetően keresek, de nem kimagaslóan, viszont irodából meg otthonról dolgozom. Társkapcsolataim nem nagyon voltak, főleg nem hosszabb.

Mérsékelten nyomaszt, hogy látszólag sokan nem átallnak ennyi információ alapján is erős véleményt alkotni - nemtől függetlenül.

Viszont nehezem tudom megítélni, hogy mindezek ténylegesen mennyit nyomnak a latban a társkeresésnél.

Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a tapasztalata.

jan. 11. 21:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
71%

Tehát még csak nem is törekszel arra, hogy változtass.

Az ilyen pasi felejtős.

jan. 11. 22:42
 12/31 A kérdező kommentje:

9.

Miért kéne, hogy az én életstíluson kihatással legyen más boldogulására? Ha tőlem elvárná valaki, hogy legyen lakásom, autóm és jó fizetésem, akkor gondolom annak mindez adott lenne, és nem rám támaszkodnia, következésképpen élhetném a saját életem.

jan. 11. 22:48
 13/31 A kérdező kommentje:

11.

Mire gondolsz?

jan. 11. 22:52
 14/31 anonim ***** válasza:
76%
9 vagyok. Van lakásom, saját, én vettem, nem örököltem. Van spórolt pénzem, tartalékom. Egy nincstelennel, akinek nincs még jövőképe se, minek kezdenék?
jan. 11. 22:52
 15/31 A kérdező kommentje:

14.

Nem tudom, hogy bárkivel mit kezdenél, így nem tudom, hogy egy nincstelennel mit kezdenél.

Nekem nem kell jövőkép, mert a szabadidőmben azt csinálom amit szeretek.

Neked mi a jövőképed?

Mit számít, hogy te vetted vagy örökölted azt a téglát amiben élsz? Szerinted, fontos ezt tudni?

jan. 11. 23:00
 16/31 anonim ***** válasza:
50%
Engem zavarna. Szeretek utazni, étteremben enni, vannak drágább hobbijaim, amiket szeretek a párommal végezni. Szóval esetleg kevésbé ambiciozus nőket lehet keresni, mondjuk festő szakkörökön.
jan. 11. 23:52
 17/31 he84 ***** válasza:
100%
Én alapból ilyen nő vagyok 30 felett, soha nem voltam anyagias, de már 5 éve van barátom. A kocsi nem fontos annyira, ám ne haragudj kérdező, az igenis negatívum, hogy soha nem spórolsz és így nem raksz félre legalább pár havonta tartalék 10-20.000 Ft-okat. Mi lesz akkor, ha esetleg váratlan kiadásod lesz bármi miatt valamire? Azért ezen változtatnod kéne.
jan. 12. 00:13
 18/31 A kérdező kommentje:

17.

Azt nem mondanám, hogy soha nem spórolok. Szerencsére lenne hol laknom, ha az albérletet nem tudnám fizetni egy darabig.

jan. 12. 00:38
 19/31 he84 ***** válasza:
Hát pedig mégis azt mondtad fent a kérdésed alatt, hogy nem vagy spórolós, amiből nyilván az jön le, hogy vagy nem spórolsz soha, vagy pedig nagyon ritkán. Mindkettő eset rossz, ugyanis rendszeresen kéne spórolni, legalább 2 havonta, ha nem is minden hónapban. Ha így szeretnél barátnőt, akkor ha bármilyen hirtelen kiadásod lesz, vagy bármi egyéb baj, amihez pénz is kell, akkor nem csak te fogsz bajba kerülni, hanem ő is melletted. Érdemes lenne erre is gondolnod.
jan. 12. 00:43
 20/31 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, az anyagi szempontok szerintem mindenkinek lényegesek. Mert enni kell, fűteni, aludni is jó ha van hol. Természetes hogy a legtöbb ember szeretne minél jobb kajákat enni, minél szebb lakhelyet, minél érdekesebb, élvezetesebb szabadidős programokat. Ezekhez viszont pénz kell.
jan. 12. 00:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!