Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Introvertáltak, nektek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertáltak, nektek hogy sikerült elhívni egy lányt randizni, illetve hogy lett barátnőtök?

Figyelt kérdés

jan. 11. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Sehogy, rám a nők nem tekintenek férfiként sajnos, én csak sima "barát" vagyok.

23/F

jan. 12. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak indulj neki és ne félj a csalódástól. Maj md lesz aki örülni fog annak és értékelni fogja hogy randira hívtad.

Randi hívásnál légy határozott a helyszinbe de közben figyelmes és együttműködő. Találj ki valami programot pontos hellyel.

Én arra gondoltam elmehetnénk mit tudom és városligetbe sétálni. Vagy beülni enni egy cukrászdába. Vagy a libris kávézó baemit kitalálhatsz amit jonak gondolsz mond ezt határoztottan mosolyogva.

Aztán meg kérdezd meg hogy ez neked tetszik megfelelne?

Időpontot egyeztessetek. És ennyi

jan. 12. 00:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a lány vagyok, de férjem masszívan introvertált. Egyszer egy házibuliba, ami az ő házukban volt, de nem ő szervezte, random leültem mellé becsiccsentve. Másnap bejeloltem mert eléggé bejött. Elkezdtunk beszélgetni, kedvenc filmek, ilyenek, majd írt hogy ha pont érdekel xy film, lenne e kedvem vele megnézni. Rest is history.
jan. 12. 01:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Sosem kezdeményeztem, hívtam randira senkit. Nálam szoktak kezdeményezni. Volt hogy a munkahelyemen jött oda munkatárs beszélgetni, elhívott munka után kávézni..de inkább facebookon szoktak írni.

Szerintem azért vagyok "népszerű", mert macskás vagyok és goth stílusban is szoktam öltözködni. Ezek tetszeni szoktak a nőknek (legalábbis azoknak, akik nálam próbálkoznak, mert ők is ilyenek).

jan. 12. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!