Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesten hová járhatnak az...

Budapesten hová járhatnak az introvertáltabbak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Reményeim szerint biztosan van olyan introvertált aki kicsit esetleg ambivertált ahhoz, hogy ne csak az online közegben lehessen megtalálni. Létezik valami ilyen csoport, kávézó, vagy bármi más hely ahol előfordulnak? Ahol nem csoportosan ülnek hangos közegben az emberek. Ti tudtok ilyet?

szept. 30. 18:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
Blahara
szept. 30. 21:53
 2/11 anonim válasza:
Oda, na persze…
szept. 30. 21:55
 3/11 anonim válasza:
A lakásomra.
szept. 30. 22:38
 4/11 anonim válasza:

Az introvertáltak eleve nem járnak el ismerkedni sehova sem... :D :P

Tudom, mert én sem járok el sehova sem... :P

Interneten próbálkozok már vagy 20 éve.

Mondjuk volt már több több éves kapcsolatom is azért, a legutóbbi pl 4 évig tartott, és február végén ért véget...

Van már egy 13,5 éves fiam is, szóval nem lehetetlen, de nem is úgy jött egyik sem, hogy na akkor én most megyek, járok ismerkedni valami helyre...

Csak az élet hozta, vagy a közös cél, a társkeresőn pl legutóbb...

szept. 30. 22:40
 5/11 Kroms válasza:
Mármint kikkel akarsz ismerkedni? Ha nőt akarsz felszedni, azzal bárhol próbálkozhatsz, de a legtöbbet (a nem kivénhedtek közül) nyilván a zsúfolt, zajos helyeken fogod megtalálni, mert ők ott tudják az "eszköztárukat" a legjobban érvényesíteni. Általános ökölszabály, hogy az introvertált nők nem vonzóak, tehát ha olyat keresel, eléggé beszűkülnek a lehetőségeid.
szept. 30. 23:11
 6/11 Kroms válasza:

Tudom, te ismersz egy olyat, aki kivétel... Csak attól ő még kivétel marad...

okt. 1. 00:58
 7/11 anonim válasza:

Ha az ember célzottan magához hasonló introvertáltakkal szeretne ismerkedni, sajnos az internet tűnik a legjobb alternatívának.

Én egyébként imádok túrázni, a szingli túra fb csoportban ismertem már meg embereket. 40/f

okt. 1. 16:51
 8/11 anonim válasza:

Introk sehova

Azert introk, mert egyedul szeretnek lenni

okt. 2. 07:19
 9/11 anonim válasza:

#8 Ez így nem feltétlen igaz, én inkább azt mondanám hogy nem szeretik a tömeget és a zajos, zsúfolt helyeket. Én is introvertált vagyok, de a barátaimmal szívesen elmegyek olyan programokra ahol csak mi vagyunk, ellenben a tipikus ismerkedős helyekre én sem jártam soha. Tehát az szerintem túlzás hogy egyedül akarunk lenni, én legalábbis vágyok a társaságra. Túrázni pl. én is szeretek, szeretem a természetet, de az állatkerteket is imádom, vagy pl. az európai várakat is szívesen körbejárnám egyszer egy baráti társasággal. De a tipikus utazzuk körbe a világot nem jön be, nem vágyok a zsúfolt túrista központokra és híres épületekre, ahogy bulikra, koncertekre, fesztiválokra, de még éttermekbe és mozikba sem.

Ami engem illet, én mindig vagy megyek valahova, vagy jövök valahonnan, tehát utcán leszólításra kevés esély van, mert sietek :D Részemről is főként az online ismerkedés dominál, de én is volt már hogy pl. egyetemen odaléptem egy szimpatikus lányhoz ismerkedni, szóval annyira azért talán nem vagyok bezárkózva.

okt. 2. 15:28
 10/11 anonim válasza:
#8 Introvertált ≠ aszociális
okt. 2. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!