Budapesten hová járhatnak az introvertáltabbak ismerkedni?
Az introvertáltak eleve nem járnak el ismerkedni sehova sem... :D :P
Tudom, mert én sem járok el sehova sem... :P
Interneten próbálkozok már vagy 20 éve.
Mondjuk volt már több több éves kapcsolatom is azért, a legutóbbi pl 4 évig tartott, és február végén ért véget...
Van már egy 13,5 éves fiam is, szóval nem lehetetlen, de nem is úgy jött egyik sem, hogy na akkor én most megyek, járok ismerkedni valami helyre...
Csak az élet hozta, vagy a közös cél, a társkeresőn pl legutóbb...
Tudom, te ismersz egy olyat, aki kivétel... Csak attól ő még kivétel marad...
Ha az ember célzottan magához hasonló introvertáltakkal szeretne ismerkedni, sajnos az internet tűnik a legjobb alternatívának.
Én egyébként imádok túrázni, a szingli túra fb csoportban ismertem már meg embereket. 40/f
Introk sehova
Azert introk, mert egyedul szeretnek lenni
#8 Ez így nem feltétlen igaz, én inkább azt mondanám hogy nem szeretik a tömeget és a zajos, zsúfolt helyeket. Én is introvertált vagyok, de a barátaimmal szívesen elmegyek olyan programokra ahol csak mi vagyunk, ellenben a tipikus ismerkedős helyekre én sem jártam soha. Tehát az szerintem túlzás hogy egyedül akarunk lenni, én legalábbis vágyok a társaságra. Túrázni pl. én is szeretek, szeretem a természetet, de az állatkerteket is imádom, vagy pl. az európai várakat is szívesen körbejárnám egyszer egy baráti társasággal. De a tipikus utazzuk körbe a világot nem jön be, nem vágyok a zsúfolt túrista központokra és híres épületekre, ahogy bulikra, koncertekre, fesztiválokra, de még éttermekbe és mozikba sem.
Ami engem illet, én mindig vagy megyek valahova, vagy jövök valahonnan, tehát utcán leszólításra kevés esély van, mert sietek :D Részemről is főként az online ismerkedés dominál, de én is volt már hogy pl. egyetemen odaléptem egy szimpatikus lányhoz ismerkedni, szóval annyira azért talán nem vagyok bezárkózva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!