Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek problémás egy kapcsolatban, ha a férfinek nincs jogsija?
Mert egyébként 3 perc gyalog a munkahelyem, minden itt van, ami kell (Budapesten élek). Pláza van mellettünk, lakberendezési áruház, SZTK, szóval ami kellhet az megvan. Sose volt szükségem autóra, és jogsira, de felmerült bennem, hogy a nőnek imponál, ha van kocsim? Legyen az bármilyen, de ismerem magam, nem is használnám annyira, bár szívesen elmennék erre-arra. F/33
Mit gondoltok?
Mikor nem volt még jogsim ismerkedtem egy csajjal, szóba került a jogsi, mondtam, hogy nekem nincs. Erre ő "neked nincs jogsid???" meg az a fej közben. :DDDDD
Van akinek derogál ha egy férfinak nincs jogsija, autója, van ilyen.
Szerintem a mai világban a jogsi alap. Hiába van minden a közelben, mi van, ha messzebbre akarsz menni? Kirándulni? Nyaralni? Mi lesz, ha gyereked lesz?
Az autó nem szükséges, hiszen ha nem használod, akkorn nincs értelme fenntartani. De azért jogsi legyen már..
Amugy nyilván emiatt nem zarnék ki valakit ismerkedés során, volt is olyan párom, akinek nem volt jogsija. De igen is kényelmetlen volt. A jelenlegi páromnak van, szeret is vezetni, tud is, autó is van, sokkal egyszerűbb így az élet. És ha elmennénk valamerre, nem vagyunk a retek MÁV-hoz meg Volánhoz kötve.
Igen, auto nem fontos, lehet berelni is, ha csak neha kell, mi szoktunk elni a lehetoseggel, pl amikor tobben megyunk nyaralni, de nincs annyi auto a tarsasagban, hogy mindenki elferjen kenyelmesen.
Lakberendezesi aruhaz hiaba van a kozelben, az uj agyat nem a buszon viszed haza - persze lehet hazhoz szallittatni, plusz koltsegert, mig autoval azert olcsobb es kenyelmesebb, ha mondjuk egybeiktatjatok egy nagybevasarlassal. (Bar nem tudom, mennyiert szallit pl az Ikea, de akkor is otthon kell csucsulni es varni a cuccot. Bar amugy nincs bajom az online rendelessel, de van amit jobb elmenni es megvenni aztan hazavinni, nekem a butorok pl ilyenek, kisebb cuccokat szoktam rendelgetni csak.)
Alapvetoen a nyaralas es a bevasarlas, illetve kesobb a gyerek miatt szerintem ugymond kotelezo az auto, igazabol nekem mar fiatalkoromban sem jott be ez a vonaton csovezunk nyolcan husz taskaval es ugy megyunk nyaralni dolog, vasarolni ha sok mindent akartok, szerintem egyertelmu, miert jobb autoval, 6-8 ev alatti gyerekkel meg en nem szallnek buszra meg sehova, mert egyedul is remalom a tomegkozlekedes, gyerekkel meg plane.
Nem tudom, nálam jó pont ha van kocsija! De nem feltétel, páromnak jogsia sincs és nem is tervez! Legalább nem vitatkozunk ki vezessen (nekem van kocsim is)!
Meg attól függetlenül még járok gyalog és szeretek buszal is menni ide oda (amúgy is ingyen van nekem, mert én is buszvezető vagyok).
Nálam a külön éles fontosabb meg a rendes munka, hasonló anyagi háttér.
N27
Én is hasonló, budapesti viszonylatban élek.
Csak azért lett jogsim, mert a melóhelyen kötelező volt bemutatni. Ennek 15+ éve. Azóta sem vezettem. Kocsim sincs.
És a nővel is az SZTK-ba meg a plázába akarsz majd járni, mert közel van?
Így gáz. Egy csomó helyre nem lehet menni tömegközlekedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!