Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek problémás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek problémás egy kapcsolatban, ha a férfinek nincs jogsija?

Figyelt kérdés

Mert egyébként 3 perc gyalog a munkahelyem, minden itt van, ami kell (Budapesten élek). Pláza van mellettünk, lakberendezési áruház, SZTK, szóval ami kellhet az megvan. Sose volt szükségem autóra, és jogsira, de felmerült bennem, hogy a nőnek imponál, ha van kocsim? Legyen az bármilyen, de ismerem magam, nem is használnám annyira, bár szívesen elmennék erre-arra. F/33

Mit gondoltok?

2020. máj. 1. 13:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy a nők általában elvárják - tisztelet a kivételnek -, hogy a fickónak legyen jogsija és kocsija. Ez szerintük a férfi egyik ismérve. Sok ilyen elvárós nőnek azonban nincsen se jogsija, se kocsija, de ez nem baj, mert ott az elvárás, tehát, majd a párjuknak lesz. Miután egyenjogúság van, Te is simán elvárhatod, hogy a leendő hölgypartnered rendelkezzék jogsival-kocsival, és majd ő szépen elfuvarozgat. Problem solved.
2020. máj. 2. 21:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Nekem van jogsim, de mindig is féltem vezetni, viszont az exeimnek mindig volt autója, és imádtam kocsikázni, mászkálni, kirándulni.

A mostani páromnak nincs jogsija és nem is szeretné letenni.

Engem egyáltalán nem zavart, addig a pontig amíg el nem terveztük a gyermeket.

Most már azért zavaró, de megértem hogy nem akar, és nem fogom ráerőltetni.

Én járok általában bevásárolni és nagyon sokszor volt hogy 3-4 szatyorral mentem haza, a kezem majd leszakadt.

Azért nem vettem meg pl.dolgokat, mert nem akartam pluszban hazacipelni.

Ha gyermek lesz, el kell vinni gyorsan orvoshoz, vagy bevásárolni pelusból , bútor stb szintén kell autó hozzá.

Családi programoknál mindig valakihez alkalmazkodni kell, és ők cipelnek minket 2 felnőtt embert...nekem ez nagyon kellemetlen.

Illetve hát ha el szeretnénk menni valahova nyaralni, akkor nagyon hasznos lenne, mert eddig ugye mindig olyan helyeket kellett nézünk ami közel van a buszmegállóhoz, vasútállomáshoz, hogy ne kelljen a kis bőröndjeinket cipelni, bár megmondom őszintén mi már jártunk úgy, hogy a nehéz táskával legalább egy órát kellett sétálni mire a szállásról a buszmegállóhoz értünk, nem volt kellemes.

Aztán volt, hogy busszal elmentünk valaha egy napos kirándulásra, de a 40 fokban eltévedtünk, se vizünk nem volt se semmi, se a közelben egy büfé semmi én ott konkrétan teljesen bepánikoltam ,mert szomjas voltam , féltem hogy napszúrást kapok stb ..

úgy kellett kérni idegen pecásoktól innivalót (komolyan nagyon ciki volt).

Ha lett volna autónk, akkor 5 perc lett volna a tó másik fele , ahol a büfé és a strand volt.

Viszont így busszal stb több órás séta a tűző napon, sírás, pánikolás, aztán várakozás a buszra egy kietlen helyen és ez pl egy romizós nap lett volna a párommal..:D hát minden volt, csak nem romantikus..:D

Aztán legutóbb Balatonon voltunk nyaralni, karácsony környékén.

Másfél órát sétáltunk akkor meg a hidegben , szélben hogy elmenjünk vásárolni hogy valamit tudjunk enni, teljesen helyhez voltunk kötve , és hát nem sok lehetőség volt ott ahol voltunk.

Hazafelé szintén , nehéz bőröndöt cipelve séta a vasútállomásra aztán vonatozás haza..

Szóval kalandos meg minden, de gyerkőc mellett én ezt nehezen tudom elképzelni.

És mivel párom nem szeretne jogsit, ezért nekem kell majd vezetnem annak ellenére , hogy rettegek a vezetéstől, de tudom hogy egyszerűen muszáj lesz...

nem akarom a gyerkőcöt majd busszal cipelni, ha meg akarjuk látogatni a szülőket meg el akarunk menni valahova kirándulni.

Nem mondom mi sem minden nap használnánk, mert hála közel vannak a munkahelyek, de gyerkőc mellett nem tudom elképzelni, hogy majd busszal, meg gyalogosan cipeljük ide-oda.

No meg bevásárláshoz, hogy a babakocsi plusz a szatyrok, pelenkák stb...egyszerűen kelleni fog az autó.

2020. jún. 25. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!