Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek problémás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek problémás egy kapcsolatban, ha a férfinek nincs jogsija?

Figyelt kérdés

Mert egyébként 3 perc gyalog a munkahelyem, minden itt van, ami kell (Budapesten élek). Pláza van mellettünk, lakberendezési áruház, SZTK, szóval ami kellhet az megvan. Sose volt szükségem autóra, és jogsira, de felmerült bennem, hogy a nőnek imponál, ha van kocsim? Legyen az bármilyen, de ismerem magam, nem is használnám annyira, bár szívesen elmennék erre-arra. F/33

Mit gondoltok?

2020. máj. 1. 13:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy mit ér a jogsi, ha nincs kocsid? Vagy van, de egy 12 éves Suzuki? A 30 éves, fos BÉjeMWÉ-ket meg kiröhögöm!
2020. máj. 1. 15:08
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Én 2011ben csináltam meg a jogsit. Azóta nem vezettem. Szóval ha van jogsid, de nem vezetsz, kb ugyanannyira hasznos, mintha meg sem csináltad volna. Semmi értelme. Max az önéletrajzodba bele tehetsz +1sort.

Nem mernék csak úgy beülni a kocsiba. Max egy totál kihalt helyen, késői időpontban, hogy véletlenül sem legyen autó a környéken, hogy gyakorolhassak. Szerintem, ha nem kellett eddig sem autó, akkor hagyd, mert a pénzed vinné és úgy is kijönnél a gyakorlatból, ha nem ülsz kocsiba.

2020. máj. 1. 15:15
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem Budapesten egyaltalan nem. Ahol siralmas a tomegkozlekedes, ott elengedhetetlen, de ez pont nem a fovaros.
2020. máj. 1. 15:55
 14/22 anonim ***** válasza:
28%

Rendben, mondjuk van jogsi és kocsi, és?

Hogy megyünk el bulizni? vezessek haza piásan? Vagy egyikünk ne igyon?

Vacsora? Eszem a kaját, és egy pohár bort se igyak, mert kocsival vagyok?

Borvidékek...ja, kilőve, mert vezetek. :(

2020. máj. 1. 17:02
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
14. a kérdező lehet nem alkesz.
2020. máj. 1. 17:19
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

15.-nek.

Alkesz?

Én sem vagyok, de egy minőségi vacsoránál alap a jó bor.

Vagy te narancslevet iszol a szarvashoz?

2020. máj. 1. 17:33
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
Szarvashoz lehet vizet inni. Ennyi. Inkabb, minthogy a 4-6-os villamoson zotyogjunk le az etterem ele. Elmegy az etvagyam mire odaerunk, lol.
2020. máj. 1. 19:26
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

17.-nek.

Ja, mondjuk nekem telik TAXI-ra.

2020. máj. 1. 20:15
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem problémás. Főleg azért, mert ha NEKEM szükségem van valamire, azt elintézem magamnak. Ha kellene nekem jogsi, akkor már lenne. Mástól nem várok el olyat, amit magamtól sem.

Pesten élek én is, gyereket sem akarok, nekem felesleges lenne az autó.

2020. máj. 1. 21:57
 20/22 anonim ***** válasza:
30%
En auto nelkul eltem le a fel eletem. Videkem, ahol mindenkinek van. A ferjem es az anyosom mellett nem volt beleszolasom a penzugyekbe. Sajnos nyuszika voltam. Mire ki mertem nyitni a szam, a gyerekek mar nagyok lettek. Biciklivel toltam oket orvoshoz meg a sok cipekedes. A ferjem szerint felesleges. Most nyujtok autora. A fizumbol a megtakaritas. Mire 50 leszek, lesz autom. Nagyon banom. Sokan mondjak rs igaz is: Lehet auto nelkul elni csak nem erdemes.
2020. máj. 2. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!