Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek problémás egy kapcsolatban, ha a férfinek nincs jogsija?
Mert egyébként 3 perc gyalog a munkahelyem, minden itt van, ami kell (Budapesten élek). Pláza van mellettünk, lakberendezési áruház, SZTK, szóval ami kellhet az megvan. Sose volt szükségem autóra, és jogsira, de felmerült bennem, hogy a nőnek imponál, ha van kocsim? Legyen az bármilyen, de ismerem magam, nem is használnám annyira, bár szívesen elmennék erre-arra. F/33
Mit gondoltok?
Én 2011ben csináltam meg a jogsit. Azóta nem vezettem. Szóval ha van jogsid, de nem vezetsz, kb ugyanannyira hasznos, mintha meg sem csináltad volna. Semmi értelme. Max az önéletrajzodba bele tehetsz +1sort.
Nem mernék csak úgy beülni a kocsiba. Max egy totál kihalt helyen, késői időpontban, hogy véletlenül sem legyen autó a környéken, hogy gyakorolhassak. Szerintem, ha nem kellett eddig sem autó, akkor hagyd, mert a pénzed vinné és úgy is kijönnél a gyakorlatból, ha nem ülsz kocsiba.
Rendben, mondjuk van jogsi és kocsi, és?
Hogy megyünk el bulizni? vezessek haza piásan? Vagy egyikünk ne igyon?
Vacsora? Eszem a kaját, és egy pohár bort se igyak, mert kocsival vagyok?
Borvidékek...ja, kilőve, mert vezetek. :(
15.-nek.
Alkesz?
Én sem vagyok, de egy minőségi vacsoránál alap a jó bor.
Vagy te narancslevet iszol a szarvashoz?
17.-nek.
Ja, mondjuk nekem telik TAXI-ra.
Szerintem nem problémás. Főleg azért, mert ha NEKEM szükségem van valamire, azt elintézem magamnak. Ha kellene nekem jogsi, akkor már lenne. Mástól nem várok el olyat, amit magamtól sem.
Pesten élek én is, gyereket sem akarok, nekem felesleges lenne az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!