Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz egy kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz egy kapcsolatban, ha a férfinek nincs jogosítványa?

Figyelt kérdés

Egy tiktok videó kommentjei között alakult ki nagy vita hogy ciki vagy sem ha egy pasinak nincs jogsija.

Több csaj (főleg a tipikus műp*csák) tartják alap dolognak hogy egy pasinak kell hogy legyen jogsija. Ők nem fogják a pasit fuvarozni,stb.

Az mondjuk nem érdekli őket hogy lehet valaki nem engedhette/engedheti meg anyagilag magának (mint pl. én sem). Vagy hogy nem változtat az a pasi külső és belső tulajdonságain hogy van-e vagy nincs jogsija.

Esküszöm ezekből ki is nézem hogy ismerkednek egy minden téren bejövős pasival, de megtudják hogy nincs jogsija, ott félbe is szakad az ismerkedés :D

Nálunk a feleségemnek van jogsija, ő soha nem várta el hogy nekem is legyen, nekünk így teljesen megfelel. Ha olyan helyre/távra megyünk hogy autó kell, oda úgyis együtt megyünk. Boltot elintézem helyben biciklivel,stb. Igen tudom ha ne adja isten vele történne valami akkor jó lenne ha nekem is lenne...

Persze ha majd lesz rá lehetőségem én is szeretném ha lenne, de ha jogsi nélkül halok meg majd akkor sem dől össze a világ :)

Ti hogy látjátok ezt a témát? Tényleg ennyire gáz egy pasi ha nincs jogsija?

2023. dec. 6. 11:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
84%
49, a jogosítvány az talán a legkisebb része annak, miért vagyok büszke magamra, ha kompenzálnék is valamit, hidd el, nem ezzel tenném. De igen, jól esett bevinni a terhes feleségemet a kórházba és nem másokra várni, meg szívességet kérni. Főleg, amikor ilyet olvasok, hogy ott a férfi, aztán a nő vezet be nagy hassal szülni. Hát, kinek mi. De ha nekik ez így megfelel... csak akkor nem értem, miért született meg ez a kérdés.
2023. dec. 6. 18:29
 52/66 A kérdező kommentje:

Az a te dolgod hogy te attól vagy nagy jampi "férfi" mert te így fuvarozhatod akit akarsz.

Szerencsére nem mindenkinek ilyen a felfogása, nálunk ez semmilyen problémát nem okoz.

Egyáltalán nem tartom gáznak ha valakinek nincs...nem ettől lesz valaki jó férj meg apa hogy ki vezeti a családi autót.

Amúgy meg az megvan ugye hogy a terhesség nem betegség, hogy úristen nem vezethet, nem csinálhat semmit, meg ne mozduljon véletlen sem.

Szerinted a terhes nők semmit nem csinálnak otthon, nem járnak le pl boltba,stb?

Nem elfolyt magzatvízzel, 5 perces fájásokkal ment szülni...

Különben meg az ítélkezés sem túl "férfias" dolog annak tükrében hogy hogy nem tudhatod hogy akár én vagy akár más jogsi nélkülinek miért nincs jogsija..

De azért csak verjétek a melleteket, hogy mekkora hős férfiak vagytok jogsival a zsebetekben :D

2023. dec. 6. 18:31
 53/66 A kérdező kommentje:
Nem is kell megértened semmit....ha nem tetszik lapozz tovább :)
2023. dec. 6. 18:35
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség valóban nem betegség, de egy nem kellemes állapot, főleg amikor már hatalmas a hasad, hát én azon voltam, hogy megkönnyítsem a feleségem mindennapjait, és ebbe a közlekedés is beletartozott.

Én nem jampinak tartom magam, mert tudok vezetni, én ezt egy teljesen alap dolognak gondolom, és örömmel tölt el, ha ezzel megkönnyíthetem a szeretteim életét, főleg amikor ők kiszolgáltatottabb helyzetben vannak (pl. terhes, vagy gyerek és egyedül nem tud közlekedni). Nekem ez férfiként jól eső érzés, te is meg tudnád milyen, ha lenne jogsid, de nincsen. Annak szívből örülök, hogy ha nektek ellenére tökéletesen működik az élet, de akkor minek is kellett kérdést kiírnod erről? Meg miért kellett lepicsáznod más nőket?

2023. dec. 6. 18:39
 55/66 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, és te mitől érzed magad férfinak, hogy ismeretlen nőket p.csázol egy anonim fórumon, mert megsértették a törékeny egódat? Ettől most jobb lett?

Áruld már el, ha annyira jó neked a feleségeddel, meg a gyerekeiddel otthon, akkor miért a tiktokon, meg a gyakorin b-szod el az idődet és szidsz másokat? Tanuld inkább a kreszt, annak legalább lesz látszata!

2023. dec. 6. 18:43
 56/66 A kérdező kommentje:
Jó hogy nem te osztod be a szabadidőmet jóember :D
2023. dec. 6. 18:49
 57/66 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi erővel te meg jó, hogy nem mondod meg, ki mit tarthat gáznak.
2023. dec. 6. 18:53
 58/66 anonim ***** válasza:
18%

54.

Elég szomorú, hogy úgy kell szimpátiát szerezned, hogy jó csicskaként fuvarozod a többi embert. Régebben ezt úgy nevezték: sofőr.

Szolga.

2023. dec. 6. 18:58
 59/66 anonim ***** válasza:
18%

58.

Vagy kocsis :D Odakiált neki az aktuális utasa, hogy "Indíts!" :D

2023. dec. 6. 19:02
 60/66 anonim ***** válasza:
92%

Mit veszekszetek már órák óta 😅. Egyik nem bírja elviselni a másik véleményét.

Mindenki azt vár el amit akar, úgy él ahogy akar. Aztán vagy lesz olyan vagy nem.

Én írtam hogy sztm alap egy jogsi, nekem van nagymotor, autó, teherautó, busz...volt olyan párom akinek nemvolt és mégis vele voltam.

Aki elvárja, had tegye.

N 31

2023. dec. 6. 19:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!