Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban úgy megy, hogy bevitethet a saját párom a pszichiátriára?
Úgy, hogy azt hazudja, hogy öngyilkossággal fenyegetőztem, és tanút is mutat rá (egy haverja kamuzik a kedvéért).
Nehezíti a dolgokat, hogy 2 diagnosztizált mentális beteg családtagom van, neki pedig van egy pszichiáter főorvos ismerőse.
Valóban így megy ez, hogy bevitethet mentővel, ha ő úgy akarja?
30
Maganorvos nem regisztrál sehol. Jobb ha tőlem tudod. Ezért jár sok ember magánhoz, nehogy megbélyegezzék.
Dehogy. Van mentális beteg a családban, ha tényleg őrült nem tudja eljátszani, hogy minden rendben. De ha mégis olyan jó színész, akkor békén is hagyják aztán később benne lesz a híradóban, hogy mindenki megdöbben, hogy sose gondolták volna és "János korábban pszichiátriai kezelés alatt állt, de úgy tűnt minden rendben. Azon a végzetes napon sem láttak semmi különöset, pedig több emberrel is találkozott, orvosánál is előtte járt, jókedélyű volt, nem tűnt zavartnak. A gyógyszereit is rendesen szedte." :D
Sógorom meg katona, dolgozott a járvány miatt rendőrökkel, mindig mesélte, hogy a cigányok miket balhéznak, meg ők maguk hívják ki egymásra a rendőröket, hogy a másikra ráijjesszenek, kész elmebaj, de a végén mindenki megy a dolgára..
Eszemben sincs orvoshoz menni!
Egyébként az eeszt-ben minden benne van, a magánorvosi ellátások is.
"Èn azért elmennék kivizsgálásra és kérnék igazolást hogy m8nden okés velem."
És mi a francnak? Ha a szomszédod kitalálja hogy bajok vannak veled, akkor elmész az orvoshoz? Kétlem.
Az ismerősével meg nefoglalkozz. Egy pszichiáter sem foglalkozik azzal, hogy ezer ismerőse magánéletbeli problémáihoz asszizstáljon. Miért tenné? Inkább as volt párodat kéne bevinni,
Mondd meg neki, hogy feljelented, ha zaklat, és kérdezd meg tőle, hogy tudja-e, hogy 150 ezer Ft büntetés és akár börtön is járhat a mentő tudatos felesleges hívásáért.
37
Ez durva, döbbenetes, hogy milyen emberek vannak...
38
Azért kellett volna szakítanom, mert van egy pszichiáter barátja? :DDD
Sajnos nálunk is így volt csak a másik oldalról.
Azt mondta nincs semmi baja, de láttam hogy nem okés. A főnöke szólt hogy botrányosan viselkedik a kollégáival. Otthon is szörnyű volt elviselni, egy rémálom volt.
Nem akart orvoshoz menni mert azt mondta hogy jól van, én vagyok a hülye.
Ész nélkül szórta a pénzt haszontalan dolgokra.
Elköltözött otthonról.
Az összes rokontól kölcsönkért.
Az unokatestvère elcsalta szakrendelésre és benn tartották.
Meggyogyult, hazajött, rendeztem az adósságát.
Fél év mulva szeretője lett, egy év múlva elváltunk.
Rá 2 évre öngyilkos lett.
Gratulálok annak aki arra bíztatja hogy ne menjen orvoshoz, amikor 2 testvére is bipolaris affektiv zavarral küzd.
Évente lenne ajánlott szürő jelleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!