Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a követelménye annak, hogy...

Mi a követelménye annak, hogy saját börtönt vagy pszihiátriát alapítsak?(sok pénzen és egy épületen kívül persze)

Figyelt kérdés

2022. márc. 17. 01:04
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem amerikban vagyunk... Itt nem privat bortonok es pszichiatriak vannak...
2022. márc. 17. 06:00
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

2003-ban már volt 2 magánbörtön hazánkban, összesen 700 férőhellyel.

2010 körül épült még egy, kaptak pár milliárd támogatást és 5000Ft-al volt olcsóbb az üzemeltetése, mint az államinak.

Van nyitott dolgozói börtön is, ahol reggel 6-kor van kapunyitás rohansz a buszra és este 6-ig vissza kell érned, mert 18.15-kor kattan a lakat az ajtón.

Sőt az úgynevezett gazdagok börtönének is van 120 lakója, nekik medence masszőr, életmód tanácsadó, edző, külön szakács, stb. is dukál.

2022. márc. 17. 07:23
 3/9 xswerdy ***** válasza:
93%
A pszichiátria egy orvosi szakterület, hasonló feltételekkel nyithatsz, mint bármilyen magánrendelőt. Természetesen rendelni csak megfelelő végzettséggel rendelkező szakorvosok rendelhetnek, de egy rendelőt kialakíthatsz, ahol vagy alkalmazottként, vagy vállalkozóként foglalkoztathatod az orvosokat.
2022. márc. 17. 15:50
 4/9 gbc180 válasza:
86%
Valamint, ha úgy írod le, hogy pszihiátria, akkor inkább ne gondolkodj ilyenben.
2022. márc. 21. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Magánrendelő. Börtönt meg minek? Fernándó úgyis megússza felfüggesztettel.
2022. márc. 24. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
4-es válaszadó, senki sem kérdezte hogy a helyesírásom elég kifinomult-e egy intézmény vezetéséhez, ugyanis a kettő semmilyen kapcsolatban nem áll egymással. Válaszodból pedig erősen kitűnik, hogy a témához egyáltalán nem értesz, de annyira unatkozol, hogy már csak a másoknak való beszólogatással tudod szórakoztatni magadat. Ajánlom figyelmedbe a discord nevű applikációt, azon belül is különböző minecraft szerverek discordjait, ahol ezt intenzívebben és kevesebb korláttal teheted meg
2022. ápr. 29. 14:19
 7/9 A kérdező kommentje:
5-ös válaszadó, a válasz egyszerű, szeretnék börtönigazgató lenni ha esetleg lenne pénzem fenntartani egy ilyen intézményt.
2022. ápr. 29. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi motivál, hogy ezt szeretnéd csinálni? Segíteni az elítélteknek a visszailleszkedésben, "megjavulásban"? Vagy bosszúvágy, mert Te is valamilyen bűncselekmény elszenvedője lettél? (Bármelyiket válaszolod, megértelek. Én is ismertem már olyat, aki félig önhibáján kívül vált bűnözővé, de jó útra tért. És én is már többször voltam bűncselekmény elszenvedője. És meg sem kapták a büntetésüket.)
2022. ápr. 30. 12:22
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as, szeretnék létrehozni egy olyan börtönt ami jobban látja el a feladatát mint az államiak (pl aki kikerül, annak könnyebb legyen munkát találni, kevesebb legyen a visszaeső, jobban fel legyenek ismerve az okok hogy valaki miért követett el valamit, és hogy hogy lehet megelőzni hogy hasonló esetek előforduljanak). Lényegében szeretném látni hogy ha én tervezek egy börtönt, az jobb lesz-e az államinál.
2022. máj. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!