Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban úgy megy, hogy bevitet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban úgy megy, hogy bevitethet a saját párom a pszichiátriára?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy azt hazudja, hogy öngyilkossággal fenyegetőztem, és tanút is mutat rá (egy haverja kamuzik a kedvéért).

Nehezíti a dolgokat, hogy 2 diagnosztizált mentális beteg családtagom van, neki pedig van egy pszichiáter főorvos ismerőse.

Valóban így megy ez, hogy bevitethet mentővel, ha ő úgy akarja?

2023. okt. 16. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
22%
Sajnos ilyen trükkökkel el lehet ezt érni. Általában idősekkel játsszák el, a vagyonra éhes örökösök, hogy demensnek nyilvánítják így, és mehet a zártra vagy az idősek otthonába. Szerelmi kapcsolatban még nem nagyon láttam ilyet, de hát "kevesebbért is öltek már".
2023. okt. 16. 20:46
 2/73 anonim ***** válasza:
8%
Be, de viselkedj normálisan csak kivizsgálnak és ha nincs semmi bajod, akkor elengednek. Bár nem tudom, hogy előbb nem-e pszichológushoz küldenek. De hát oda magad is mehetsz, hogy b bizonyítsd semmi bajod. Ugye?
2023. okt. 16. 20:48
 3/73 A kérdező kommentje:
Nem, azt állítja, hogy ilyenkor azonnal mentővel visznek be, mert a közvetlen életveszély elhárítása a cél, és inkább visznek feleslegesen is akár.
2023. okt. 16. 20:50
 4/73 anonim ***** válasza:
89%
Aha persze. Akkor a bántalmazó férjekre csak azt kell mondani, meg akarják ölni magukat, és viszik is el? Álom lenne.
2023. okt. 16. 20:51
 5/73 anonim ***** válasza:
0%

4.

Okosabb azt mondani, hogy fasiszta jelszavakat skandált, arra biztosan ugrik 1-2 szakasznyi rendőr.

2023. okt. 16. 20:52
 6/73 anonim ***** válasza:
22%
1 Oh, válás alatt az egykori szerelmesek miket miket megcsinálnak. Az igazán profik nem ok nélkül vitetik be egymást a pszichiátriára hanem akkor már direkt okot is adnak rá, tényleg igyekszenek elérni hogy a másik ideiglenesen meg akarjon halni, örökre el akarjon zarándokolni valahová, vagy hogy mondjuk 3 napig üljön a konyhaasztalon ommm mantrát mondogatva a túlélés érdekében, vagy hasonló, mindent a harcért.
2023. okt. 16. 20:52
 7/73 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, hogy olyanra, aki öngyilkossággal fenyegetőzik, rá lehet hívni a mentőt, de mivel nem voltam ilyen helyzetben semelyik oldalról soha, nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire valósul meg.
2023. okt. 16. 20:54
 8/73 anonim ***** válasza:
34%
Majd kiderül...
2023. okt. 16. 20:55
 9/73 anonim ***** válasza:
76%
Engem vittek már be így, mondjuk én nem ellenkeztem és szükségem is volt rá. És így is 1 hetet voltam a sima kórházban fizikai ok nélkül, mire jutott hely végre a pszichiátrián. Csak úgy nem fognak oda vinni, mert akinek kell az is nagyon nehezen jut be.
2023. okt. 16. 20:55
 10/73 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, amúgy ez ellen tudsz ám tenni, ezeket az eszmefuttatásait vedd fel hangfelvételre, és akkor lehet hogy neki fog ebből problémája származni. Megérdemli.
2023. okt. 16. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!