Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban úgy megy, hogy bevitethet a saját párom a pszichiátriára?
Úgy, hogy azt hazudja, hogy öngyilkossággal fenyegetőztem, és tanút is mutat rá (egy haverja kamuzik a kedvéért).
Nehezíti a dolgokat, hogy 2 diagnosztizált mentális beteg családtagom van, neki pedig van egy pszichiáter főorvos ismerőse.
Valóban így megy ez, hogy bevitethet mentővel, ha ő úgy akarja?
Érvelj majd a mentősnek, hogy "ne haragudj, ez bemondásra megy?"mert akkor jeleznéd, hogy a férjed, "öngyilkos akar lenni, vigyék el!"
- Es akkor ha csak teged akarnak, akkor megkerdeznék, hogy ha bemondasra megy, ot miért nem viszik el, teged miert igen.
Maradj higgadt!
12
Igen, most már résen leszek, az tuti.
13
Van esély így rá, hogy tényleg nem visznek be?
Azzal is félelmet kelt, hogy tényleg van egy pszichiáter ismerőse, gimiben volt osztálytársa régen. :( Remélem, azért nem annyira hülye, hogy tényleg "protekciót" nyújtson...
Ha nem állsz gyámsága alatt és a mentősnek azt mondod "Nem!" nem fognak elvinni.
A pszichiáter főorvos ismerős sem fogja szerintem eljátszani a szakmai hitelét, ha kiderül semmi bajod.
Az ilyen barátok a hatóságoktól félnek, illetve egy szakember se teszi kockára az állását, a karrierjét más miatt.
De ha tudsz kapcsolj valami hangrögzítőt, és maradj nyugodt.
Ja és ha ilyenekkel fenyegetőzik, akkor holnap pakolj össze, és menj el onnan!
Nem tudom miért fenyeget ezzel.
De érted hogy itt a fenyegetés?
Vedd fel a beszélgetést, csinálj képernyőfotókat.
Nekem is mondott ilyeneket az exem amikor el akartam hagyni. Olyanokat hogy elveszi a gyerekemet meg mindig a nyomomban lesz . Mondtam neki hogy oké itt a gyerekem a tiéd lehet. Legalább tudok élni….. többet nem fenyegetett ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!