Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban úgy megy, hogy bevitet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban úgy megy, hogy bevitethet a saját párom a pszichiátriára?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy azt hazudja, hogy öngyilkossággal fenyegetőztem, és tanút is mutat rá (egy haverja kamuzik a kedvéért).

Nehezíti a dolgokat, hogy 2 diagnosztizált mentális beteg családtagom van, neki pedig van egy pszichiáter főorvos ismerőse.

Valóban így megy ez, hogy bevitethet mentővel, ha ő úgy akarja?

2023. okt. 16. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy Messengeren írta, és kitörölte, igazából alig tudtam elolvasni, és már törölte is. Ilyen esetben lehet bármit tenni?
2023. okt. 16. 20:58
 12/73 anonim ***** válasza:
79%
Azonnal prinscreen. Azonnal, gyakorold hogy tizedmásodperc alatt is menjen, vagy másik telefonnal befotózni a képernyőt ha írtok. Ha-ha.
2023. okt. 16. 21:00
 13/73 anonim ***** válasza:
91%

Érvelj majd a mentősnek, hogy "ne haragudj, ez bemondásra megy?"mert akkor jeleznéd, hogy a férjed, "öngyilkos akar lenni, vigyék el!"

- Es akkor ha csak teged akarnak, akkor megkerdeznék, hogy ha bemondasra megy, ot miért nem viszik el, teged miert igen.

Maradj higgadt!

2023. okt. 16. 21:00
 14/73 anonim ***** válasza:
81%
Azért ezt a kérdést majd mutasd meg nekik, ha véletlenül bajba kerülnél, a semminél jobb. De inkább igyekezz rákérdezni megint hogy mit hogy szeretne és valahogy videózd le a telefonod közben.
2023. okt. 16. 21:02
 15/73 A kérdező kommentje:

12

Igen, most már résen leszek, az tuti.

13

Van esély így rá, hogy tényleg nem visznek be?

Azzal is félelmet kelt, hogy tényleg van egy pszichiáter ismerőse, gimiben volt osztálytársa régen. :( Remélem, azért nem annyira hülye, hogy tényleg "protekciót" nyújtson...

2023. okt. 16. 21:03
 16/73 anonim ***** válasza:
93%
Velem ez megtörtént. Kijött a mentő, látták, hogy teljesen jól vagyok, higgadt vagyok. Elmeséltem, hogy meg lettem ezzel fenyegetve, bosszankodtak egy sort és elmentek.
2023. okt. 16. 21:09
 17/73 anonim ***** válasza:
91%
Így van, maradj higgadt, és szerezz bizonyítékokat! Miért a párod még egyébként? Nem értem.
2023. okt. 16. 21:15
 18/73 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem állsz gyámsága alatt és a mentősnek azt mondod "Nem!" nem fognak elvinni.

A pszichiáter főorvos ismerős sem fogja szerintem eljátszani a szakmai hitelét, ha kiderül semmi bajod.

2023. okt. 16. 21:25
 19/73 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyen barátok a hatóságoktól félnek, illetve egy szakember se teszi kockára az állását, a karrierjét más miatt.

De ha tudsz kapcsolj valami hangrögzítőt, és maradj nyugodt.

Ja és ha ilyenekkel fenyegetőzik, akkor holnap pakolj össze, és menj el onnan!

2023. okt. 16. 21:32
 20/73 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom miért fenyeget ezzel.

De érted hogy itt a fenyegetés?

Vedd fel a beszélgetést, csinálj képernyőfotókat.

Nekem is mondott ilyeneket az exem amikor el akartam hagyni. Olyanokat hogy elveszi a gyerekemet meg mindig a nyomomban lesz . Mondtam neki hogy oké itt a gyerekem a tiéd lehet. Legalább tudok élni….. többet nem fenyegetett ezzel.

2023. okt. 16. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!