Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létemre miért elvárás, hogy borotválkozzak?
Úgy értem, hogyha én natúrista vagyok és szeretném a kisebb hónaljszőrt vagy lábszőrt, akkor miért társadalmi elvárás, hogy leborotváljam?
A barátomnak se szoktam beszólni, ha kicsit szőrösebb lent vagy meghagyja a szakállát.
Ha ez a mai médiavilág nem tukmálná ezt a bababőr dolgot lehet most is elfogadottabb volna a nőknél, hogy ki hogy szeretné?
Én speciel most szeretném ezt a párom elé tálalni, de kíváncsi vagyok itteni véleményekre
Fuj... Úgy értem, természetesen semmi probléma nincs ezzel, csak egy kicsit vizuális típus vagyok, akaratlanul is elképzelem a leírt dolgokat, nézd el nekem.
Szóval szerintem nem elvárás és te csinálod jól :)
Érdekes egy nő vagy....
De ha te így érzed jól magad akkor legyél szőrös, de ne csodálkozz azon ha a pasidnak majd nem áll fel, vagy mások kinevetnek kicsit...
Mert az lett
Mármint társadalmi elvárás
Hiába minden,a 70es evek rég elmúlt és már az Alap apoltsag része a borotvalkozas
Persze mindenki ugy csinalja ahogy neki kényelmes de sajnos kevés embert fogsz találni akit ez nem zavar
Pont most megy egy olyan trend hogy hónajkutyás nők meg ilyesmi.
Csináld. De vedd figyelembe, hogy jelenleg a férfiak többségének a borotvált tetszik. Van akinek bejön a zőrös is.
Nyilván, ha az ember egyfajta életstílust, stílust választ, azzal kioffolja azokat, akik azt a stílust taszítónak találják. Ez így van... gyakorlatilag mindennel. Stílust meg muszáj választani, olyan nincs, hogy egyik sem. Ez is csak egy ilyen.
Igazából a kutyát nem érdekli, hogy mit csinálsz. Elárulok egy titkot: A társadalom nem körülötted forog.
Viszont, nőként nyilván ezért is lehet panaszkodni, mert az olyan fancy. Már, ha értelmes célt nem talál az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!