Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő létemre miért elvárás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létemre miért elvárás, hogy borotválkozzak?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogyha én natúrista vagyok és szeretném a kisebb hónaljszőrt vagy lábszőrt, akkor miért társadalmi elvárás, hogy leborotváljam?

A barátomnak se szoktam beszólni, ha kicsit szőrösebb lent vagy meghagyja a szakállát.

Ha ez a mai médiavilág nem tukmálná ezt a bababőr dolgot lehet most is elfogadottabb volna a nőknél, hogy ki hogy szeretné?

Én speciel most szeretném ezt a párom elé tálalni, de kíváncsi vagyok itteni véleményekre

2023. szept. 26. 16:22
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező senkinek. Nemtől függetlenül. Pont.
2023. szept. 26. 16:24
 2/36 anonim ***** válasza:
7%

Fuj... Úgy értem, természetesen semmi probléma nincs ezzel, csak egy kicsit vizuális típus vagyok, akaratlanul is elképzelem a leírt dolgokat, nézd el nekem.

Szóval szerintem nem elvárás és te csinálod jól :)

2023. szept. 26. 16:26
 3/36 anonim ***** válasza:
13%

Érdekes egy nő vagy....

De ha te így érzed jól magad akkor legyél szőrös, de ne csodálkozz azon ha a pasidnak majd nem áll fel, vagy mások kinevetnek kicsit...

2023. szept. 26. 16:29
 4/36 anonim ***** válasza:
11%

Mert az lett

Mármint társadalmi elvárás

Hiába minden,a 70es evek rég elmúlt és már az Alap apoltsag része a borotvalkozas

Persze mindenki ugy csinalja ahogy neki kényelmes de sajnos kevés embert fogsz találni akit ez nem zavar

2023. szept. 26. 16:32
 5/36 anonim ***** válasza:
68%

Pont most megy egy olyan trend hogy hónajkutyás nők meg ilyesmi.

Csináld. De vedd figyelembe, hogy jelenleg a férfiak többségének a borotvált tetszik. Van akinek bejön a zőrös is.

Nyilván, ha az ember egyfajta életstílust, stílust választ, azzal kioffolja azokat, akik azt a stílust taszítónak találják. Ez így van... gyakorlatilag mindennel. Stílust meg muszáj választani, olyan nincs, hogy egyik sem. Ez is csak egy ilyen.

2023. szept. 26. 16:43
 6/36 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom elképzelni, mi tetszik egyes nőknek a saját szőrzetükben. Most hagyjuk az elvárás témát. A szőrzet férfias. Nektek ez kajak tetszik? Miért? Csak kíváncsi vagyok.
2023. szept. 26. 16:47
 7/36 anonim ***** válasza:
86%
Miért férfias a szőrzet? Mert én soha nem értettem, a férfiaknak miért tetszik a szőr magukon, de máson nem.
2023. szept. 26. 16:48
 8/36 anonim ***** válasza:
23%
Nem elvárás a társadalommal szemben. Viszont magammal és a párommal szemben elvárás hogy ne legyünk szőrösek. Nekem férfiben és nőben is vágyölő a csaholó hónaljkutya, szőrös hát, intimterület.
2023. szept. 26. 16:50
 9/36 anonim ***** válasza:
8%
7. Máson is tetszik, csak a nőkön nem. Ez ilyen egyszerű.
2023. szept. 26. 16:51
 10/36 anonim ***** válasza:
15%

Igazából a kutyát nem érdekli, hogy mit csinálsz. Elárulok egy titkot: A társadalom nem körülötted forog.

Viszont, nőként nyilván ezért is lehet panaszkodni, mert az olyan fancy. Már, ha értelmes célt nem talál az ember.

2023. szept. 26. 16:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!