Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létemre miért elvárás, hogy borotválkozzak?
Úgy értem, hogyha én natúrista vagyok és szeretném a kisebb hónaljszőrt vagy lábszőrt, akkor miért társadalmi elvárás, hogy leborotváljam?
A barátomnak se szoktam beszólni, ha kicsit szőrösebb lent vagy meghagyja a szakállát.
Ha ez a mai médiavilág nem tukmálná ezt a bababőr dolgot lehet most is elfogadottabb volna a nőknél, hogy ki hogy szeretné?
Én speciel most szeretném ezt a párom elé tálalni, de kíváncsi vagyok itteni véleményekre
Bár engem zavar magamon a szőr, és megszoktam, hogy leszedem, de úgy érzem, itt egyedül a #24 válaszoló értette meg a valódi problémát, és feltehetően a kérdezőt is ez zavarja.
Egyetértek a #24-essel teljes mértékben.
#24: Személy szerint nem szólok be, de ez a szőr miatti rinyálás pont olyan, mint amikor az incelek sírnak, hogy brühühü, nem kellenek minden top csajnak. Ha valakinek nem jön be valami, hát keressen mást. Máskor is meg van mondva, hogy mindenki azt vár el, amit akar: Most meg kussoljanak a férfiak, hogy esetleg nekik nem jön be, ha szőrös egy nő? Nem érzitek, hogy mennyire álszent, amit itt rendszeresen lenyomtok? (Mondom ezt úgy, hogy engem nem zavar a szőr egy nőn, sőt. De, az én pofám ég, mert ti észre sem veszitek magatokat.)
És milyen egyenlőségről beszélsz? Ennek mi köze az egyenlőséghez? Egyenjogúság van a legtöbb területen. Az egyenlőség tekintetében, esetleg a nők egy része is elakarja tartani a férjét? Mert fordított helyzetre vannak azért jelentkezők.
"Nincs feltétel nélküli szeretet a nők irányába."
Ez amúgy a legjobb! Miért, a férfiak felé van?
#26: Jajj, ezt a minden pasi/nő ilyen dolgot már engedjük el... ESÉLYTELEN, hogy minden 30 alatti pasinál ezek voltak alapok, akikkel találkoztál. Pont ugyanolyan egysíkúan szidod a pasikat, mint az incelek a nőket. De, gondolom fel sem tűnik neked sem, hogy velük mozogsz egy szinten...
Nem, a férfiak és a nők sem egy homogén halmaz. Vannak, akiknek alap, amit írtál, másoknak nem. IRREÁLIS, hogy többségében férfiakkal találkoztál. Egyszerűen nem ilyenek az emberek. Egyszerűen ne hazudj, ember.
Egyébként, mégis mit értesz extra póz alatt? Rengeteg nő panaszkodik, hogy a férfiak idegenkednek a segédeszközöktől. A kötözést jellemzően inkább csak kipróbálja egyszer a többség, aztán csá, egyszerűen macerás.
A mindennapos szex jogos, azt ne állítsd már be nem normálisnak 30 alatt... :D Mindkét nemnél jellemző, hogyha valakit szeret és vágyik rá, akkor minden nap vágyik rá. Aztán idővel ez lecsökken.
Nőj már fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!