Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létemre miért elvárás, hogy borotválkozzak?
Úgy értem, hogyha én natúrista vagyok és szeretném a kisebb hónaljszőrt vagy lábszőrt, akkor miért társadalmi elvárás, hogy leborotváljam?
A barátomnak se szoktam beszólni, ha kicsit szőrösebb lent vagy meghagyja a szakállát.
Ha ez a mai médiavilág nem tukmálná ezt a bababőr dolgot lehet most is elfogadottabb volna a nőknél, hogy ki hogy szeretné?
Én speciel most szeretném ezt a párom elé tálalni, de kíváncsi vagyok itteni véleményekre
Egyébként az itteni nők többsége teljesen megnyugodhat: Nem a szőrükkel van a baj. Ezt tökéletesen megmutatja az érvelésmentesség, a folyamatos hárító magatartás, amikor a férfiakra mutogatnak mindenbe, a folyamatos áldozatszerep és a lepontozgatások.
Nem a szőr miatt nem fejlődtök fejben.
Én 3 éve döntöttem úgy, hogy a lábamat csak nyáron szőrtelenítem, a párom kb. lesz@rta, azóta is rendszeres a szex, semmit nem befolyásol az ég világon a lábszőr szex közben. Én a puncimat fazonra borotválom, és a hónaljamat teljesen leszőrtelenítem, de ennek praktikus és nem pedig esztétikai okai vannak. Puncinál az orális szex miatt döntöttem így, mivel azt tapasztaltam, hogy komfortosabb szőrtelenül (úristen, igen, kinyalt a párom szőrösen is. Hihetetlen, nem?), a hónaljnál pedig észrevettem, hogy ha szőrös, akkor valóban hamarabb szaglik. De a lábszőr leszedésének tényleg semmi értelmét/okát nem látom azon kívül, hogy nem akarom, hogy megszóljanak az utcán.
Amikor ezt a döntést meghoztam, már 6 éve együtt voltunk a párommal. Ha egy ilyen hosszú kapcsolatban múlik bármi is azon, hogy hol vagy szőrös, akkor az egy felszínes kapcsolat, már bocsánat.
Én pedig natúrista férfiként szeretnék sokkal több szőrös női hónaljat látni az utcán. De ez ebben az országban sajnos jelenleg nagyon ritka jelenség, talán ezerből ha egy ilyen nő van. Tényleg nagyon erős a divathatás, hogy aki el mer térni arra sokan rászállnak és kicikizik. Nyugaton ez jóideje már oldódott, nálunk még várni kell. Később is érnek mindig ide a hatások, meg aztán a magyarok közt rengeteg az intoleráns és szűklátókörű egyed, főleg manapság.
Szóval kérdező, én támogatom amit szeretnél. Bárcsak többen lennénk akik hasonlóan vélekednek erről.
A saját életedet éld, és ne másokét! Senki nem kényszerít rád semmit. Az, hogy te mégis követed az úgynevezett "társadalmi elvárásokat", az a te döntésed. Ha neked ez nem tetszik, nem kiakadni kell, hanem úgy élni, ahogy te szeretnél.
Példa rá barátnőm. Egyedül a hónalját borotválja, mert így kényelmesebben érzi magát, de sehol máshol. Nem szeretek kategorizálni, de végső soron mondhatjuk magunkat is naturistáknak. Én ugyan borotválkozni szoktam (mármint az arcszőrzetet, mielőtt még félreértés lenne), de sehol máshol. Nekünk így jó, így tetszik, és nem zavar. Hogy mások mit szólnak? Semmi közük hozzá. Mint ahogy sok máshoz sem.
Tudod, a boldogsághoz vezető út első lépése, hogy megtanulod kizárni mások véleményét.
Felőlem a bajszod is meghagyhatod!
Nekem személy szerint, lehet szőrös a punci, a hónalj, de a láb az ne, ha lehet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!