Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartják problémának, ha sokan "csak megdugni" akarják őket?
Életemben nem voltam fesztiválon, nem tudom, a méregzsáknak kik a láthatatlan ellenségei.
Ez a kedvenc részem amúgy, mikor annyira érzelmes már, annyira elöntötte a gechi az agyát, hogy csak többes számban tud beszélni.
#40: Igen. Tényleg nem bántásból mondom, de azért ezek a tévképzetek valami problémára utalnak.
Eleve: Ha valaki mást mer mondani, mint te vagy épp nem szimpatikus, te mégis hogy mondod meg egy anonim oldalon, hogy hazudik? Miért ne szexelhetett volna az adott illető?
A mostani tévképzeted meg... Én pontosan mit hallucinálok? Dugást? Én egy teljesen más válaszoló vagyok, hahó! Ha minimális intelligenciával rendelkeznél, azért feltűnt volna, hogy mennyire máshogy írok, mint a másik válaszoló.
Amikor látott a szakember, a tévképzeteid is szóba kerültek vagy egyszerűen fél perc alatt letudott? Nem tudom, hogy milyen munkát végzel, de azért remélem, hogy nem túl nagy a felelősség.
A végére ismét szép volt a tévképzet, hogyha valaki mást mer mondani, akkor annak nem lesz papírja, hogy mentálisan ép. Itt azért elgondolkodtam, hogy valóban látott e már szakember, mert ilyen szintű beszólást utoljára még általános iskolában láttam.
(Egyébként külön kiemelném az itteni közösséget is, ami elég szépen segíti a mentális problémákban élőket. Sajnos, negatív irányban. Itt tényleg minden tévképzetet felpontoztok?)
#42! Először is, ez a kérdés már délelőtt elhalt, azóta rajtad és rajtam kívül még 1 ember válaszolt. Rejtélyes módon mindkét, szerinted különböző válaszoló 3pipás és hogy, hogy nem pont mindkét válaszomat a 61százalékos pontozta le. Ugye, te se gondolod, komolyan, hogy a #36 nem nyomott volna egy pirosat arra, ami neki szólt 😉
Másrészt, senkiből nem váltana ki ilyen indulatokat a #38 kommentem, ha nem ő maga lenne az, akinek szól, vagyis te.
Harmadrészt, épp dolgoztam, szóval kisebb gondom is nagyobb annál, hogy stilisztikailag elemezgessem a válaszokat, de továbbra is tartom, mindkettő te voltál.
Ha az incel barátaitokon kívül ismernétek olyan férfit, akinek van szexuális élete, tudnátok, hogy pont telibesz@rják, dug-e külföldiekkel IS az aktuális lyukuk. Aki pedig férjezett nőket hallucinál magának, annak valóban tévképzetei vannak, amit kezelni kéne.
Nem vagy te nekem senkim, hogy bizonygatnom kéne, mennyire vagyok normális, vagy mit dolgozom. Válaszoltam a kérdező kérdésére és a te#39-ben feltett kérdésedre is. Az a hobbim, hogy idióta kérdésekre válaszolok gyiken🤣De már így is több időt pazaroltam rátok, szóval kiszálltam. További jó siránkozás és farokverést a paplan alatt😘
Amikor még tini voltam és undormánynak tartottam magam, akkor még növelte az önbizalmam, ha egyszer-egyszer valaki meg akart dugni és ezt a tudtomra is adta. Most már tudom, hogy huszonéves 100kg alatti nőként szinte minden férfi elfogadna egy menetre. Ez semmiben nem tűntet ki más nők közül, a tudat, hogy nőnek születtem meg nem növeli az önbizalmam. A férfiaknál ez más, nekik nem alap, hogy nők tömegei akarnának velük szexelni, csak mert férfiak és fiatalok. Ezért ők ezt nem tudják megérteni.
Az meg kifejezetten sértő (sőt depressziós leszek attól) mikor férfiak tök kedvesek és érdeklődőek velem, aztán mikor megtudják, hogy nem kaphatnak meg, teljesen eltűnik mindenfajta érdeklődés az irányomba és emberként már nem is vagyok érdekes. Ilyen se történik olyan gyakran férfiakkal. Kb. képzeld el, hogy valaki mindenáron horgászni akar veled menni, de neked nincs kedved vele horgászni, és ő csak emiatt az egész barátságotokat felborítja.
Fiatalon azért mert túl sok ilyen van.
Aki nyomul, aki úgy szól, vagy már a szemén látszik.
Az ilyenekkel tele a padlás.
Aztán telnek az évek és elkopnak ezek, még a suttyók is, és jön helyette a levegőnek nézés és kezdődik a bezzeg lány koromban-ozás.
Hogy melyik állapot lenne a jobb? Természetesen mindig a másik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!