Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartják problémának, ha sokan "csak megdugni" akarják őket?
"Csak hogy a férfiak egy totál átlag alatti nőt is megdugnanak"
Hát nem. Legalábbis a kicsit is jobbak. Nyilván a legalja tróger kategóriának mindegy. Tapasztalat, 29. hsz. voltam, átlag alatti nő.
31 én meg azt tapasztalom hogy nagyon helyes de csóró fiuknak átlagos barátnőjük van, a legtöbb férfi egy buliból az átlag alattit is viszi csak vihessen valakit
Illetve nagyon gazdagok is megdugnak kiélt prostikat is
Ennyi álszent nőt!
Akkor ezért volt annyi élettársi kapcsolatban lévő meg férjezett nő akivel kúrtam.. aha...
Meg a tipikus fajtátok: á, én nem adom könnyen magam(nekem lelkem van stb.), de fesztiválon a külföldi pasiknak egyből szétteszitek!
Annyira vicces, amit az itteni notomeg csinal... Lepontoznak valamit, aztan fel perc alatt sajat maguk bizonyitjak be... :D
Pl. most is bemutattak, hogy itt mindenert panaszkodnak, hiaba pontoztak ezt le. Meg azon is osszevesztek, hogy az egyik atlag alatti nokent panaszkodna...
Miert csodalkoznak az itteni nok, ha nem tartjak oket nonek?
#36! Még ha "kúrtál" volna valakivel🤣 Legalább annyi eszed lenne, hogy nem teszed hozzá az irigy, bezzeg a külföldieknek szétteszik mantrát. Akkor talán nem ordítana rólad, hogy szűz lúzer vagy. Akinek van kivel szexelni, azokat ugyanis ez egyáltalán nem érdekli, csak ti hisztiztek a külföldi pasikon.
Amúgy ki panaszkodott? Max.válaszoltunk a kérdésre.
Mármint, hogy engem kéne pszichológusnak látnia, mert te dugást hallucinálsz magadnak?🤣 Mi közöm van nekem ahhoz?
Amúgy látott, mivel a munkámhoz kellett. Papírom is van róla, hogy semmi mentális problémám nincs. Tudod, olyan, amilyen neked sose lesz😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!