Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartják problémának, ha sokan "csak megdugni" akarják őket?
Figyelt kérdés
Végülis így kapnak egy tök jó visszajelzést arról, hogy kívánatosak a férfiak számára és ezzel növelhetik az önbizalmukat. Aztán, hogy élnek a lehetőséggel vagy sem, azt szívük joga eldönteni.2023. szept. 23. 21:12
1/46 anonim válasza:
Mert nem ösztönlények sok férfival ellentétben.
2/46 anonim válasza:
Mert van önbecsülésük, nem tűrik, hogy csak egy biológiai eszköznek tekintsék őket.
Emberek, személyiségük van, tartásuk, méltóságuk, igényeik, érzelmeik, értelmük.
3/46 anonim válasza:
Mert ennyi erövel, akár guminők is lehetnénk.... Megalázó és nem egonövelő, hogy csak arra tartanának érdemesnek. 40+N
4/46 anonim válasza:
Mert senki nem szereti, ha tárgyiasítják?
Egy egészséges nő nem gumibábu, hogy csak úgy megdugják!
(41F)
5/46 anonim válasza:
Mert az ilyen suttyók azok akiknek a kulcslyuk is lyuk ha már nagyon kanosak, azaz csak ürítkezni akarnak. És én például nem vagyok nyilvános vécé ahol egy ilyen lúzer ürítkezhet.
6/46 anonim válasza:
Azt veszem észre egyre kevésbé zavarja őket. A sok önálló független .....nönek kapcsolat nem fér bele az életébe de pár egészségügyi menet igen,bár szeretnek ők választani.
7/46 anonim válasza:
"Végülis így kapnak egy tök jó visszajelzést arról, hogy kívánatosak a férfiak számára és ezzel növelhetik az önbizalmukat"
Nagyon önbizalom növelés, hogy egy olyan férfi bepróbálkozik náluk aki rajta kívül minden útjába eső nőbe belelógatná mert annyira igénytelen az illető..
8/46 anonim válasza:
Örülnöm kéne annak, hogy meg akarna dugni egy olyan hím, aki egy fikuszt is megdugna? Köszi, van már önbizalmam, ezzel csak csökkenteni lehet.
9/46 anonim válasza:
Az "problémának tartás", ha egyrészt nem érdekel, másrészt egyáltalán nincs szükségem sem ilyen emberekre, sem ilyen "visszajelzésekre" az életemben?
10/46 anonim válasza:
6os vagyok,remélem nők pontoztak le. Ennyire már rég örűltem lepontozásnak. Még van remény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!