Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartják problémának, ha sokan "csak megdugni" akarják őket?
Egy nőnek ettől nemhogy nagyobb lesz az önbizalma, hanem pont, hogy kisebb. Felmerül a kérdés, hogy csak erre jó, csak erre kell?
Ennél kevés önbizalom rombolóbb dolog van egy nő számára.
Önmagában nem probléma, de nekem mindenmentes szex nem kell.
Ami probléma:
- ha a pasi megpróbál hitegetni, kapcsolati szándékot hazudni, hogy szexhez jusson
- ha nem fogadja el, hogy elhajtom, mert nekem nem pálya a csak szex.
Rég nem volt szerencsém ilyen suttyókhoz, de csatlakozom az előttem szólókhoz: egy átlag / normális nő ek semennyire nem öröm vagy elismerés, ha valami random fazon érzelmek és válogatás nélkül hajlandó lenne megdugni.
"Kapnak egy tök jó visszajelzést arról, hogy kívánatosak a férfiak számára és ezzel növelhetik az önbizalmukat"
Szánalmas mélységekben kéne lennie az önbizalmamnak, hogy eredménynek tekintsem, ha valami kiéhezett gyökér hajlanó megdugni minden más vállalás nélkül 😂😂
Szerintem holnap ki is állok kiabálni a Blahára egy kis egótuningért, hátha behúzok pár felajánlást 🤡
A nok nem tartjak problemanak, maximum nem foglalkoznak vele.
Az itteni "nok" pedig mindent problemanak tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!