Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért tartják problémána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tartják problémának, ha sokan "csak megdugni" akarják őket?

Figyelt kérdés
Végülis így kapnak egy tök jó visszajelzést arról, hogy kívánatosak a férfiak számára és ezzel növelhetik az önbizalmukat. Aztán, hogy élnek a lehetőséggel vagy sem, azt szívük joga eldönteni.

2023. szept. 23. 21:12
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
82%
#10! Igazán nem akarlak lelombozni, de szerintem itt még lepontozásból nem lett dugás 😂
2023. szept. 23. 21:55
 12/46 anonim ***** válasza:
93%
Nekem azért esik rosszul, mert nem csak a testem vagyok, hanem a lényemhez hozzátartozik a lelkem, eszem, gondolkodásmódom, sok apró dolog, amitől én én vagyok. Ha mindebből csak fizikai szükségletek kielégítésére tart valaki alkalmasnak, az roszzul esik, mert olyan, mintha a testemen kívül minden mást elutasítana/értéktelennek gondolna rajtam.
2023. szept. 23. 22:07
 13/46 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem probléma. Csak akitől nem akarok semmit nyugodjon bele és többet ne keressen.
2023. szept. 23. 22:28
 14/46 anonim ***** válasza:
88%

Egy nőnek ettől nemhogy nagyobb lesz az önbizalma, hanem pont, hogy kisebb. Felmerül a kérdés, hogy csak erre jó, csak erre kell?

Ennél kevés önbizalom rombolóbb dolog van egy nő számára.

2023. szept. 23. 22:45
 15/46 anonim ***** válasza:
86%

Önmagában nem probléma, de nekem mindenmentes szex nem kell.

Ami probléma:

- ha a pasi megpróbál hitegetni, kapcsolati szándékot hazudni, hogy szexhez jusson

- ha nem fogadja el, hogy elhajtom, mert nekem nem pálya a csak szex.

Rég nem volt szerencsém ilyen suttyókhoz, de csatlakozom az előttem szólókhoz: egy átlag / normális nő ek semennyire nem öröm vagy elismerés, ha valami random fazon érzelmek és válogatás nélkül hajlandó lenne megdugni.

2023. szept. 23. 22:47
 16/46 anonim ***** válasza:
88%
Mert legtöbbünknek ezt 10-12 éves kora óta mondogatják felnőtt férfiak, szóval lett egy kis undorunk emiatt.
2023. szept. 23. 22:52
 17/46 anonim ***** válasza:
87%

"Kapnak egy tök jó visszajelzést arról, hogy kívánatosak a férfiak számára és ezzel növelhetik az önbizalmukat"

Szánalmas mélységekben kéne lennie az önbizalmamnak, hogy eredménynek tekintsem, ha valami kiéhezett gyökér hajlanó megdugni minden más vállalás nélkül 😂😂

Szerintem holnap ki is állok kiabálni a Blahára egy kis egótuningért, hátha behúzok pár felajánlást 🤡

2023. szept. 23. 22:59
 18/46 anonim ***** válasza:
87%
Semmi befolyása az onbizalmamara, hogy az utolsó lúzer is meg akar dugni. Inkább lehangoló.
2023. szept. 23. 23:06
 19/46 anonim ***** válasza:
80%
Ha találnék mellette normális pasit, aki szerető, odaadó, kapcsolatot szeretne, valszeg nem hatna meg a sok egoista, kötődésre képtelen arc. így viszont bosszant, hogy senki nem tanította meg őket szeretni, és nem is tennék bele az energiát, hogy megtanuljanak. Alapjáraton nem lenne ezzel baj, de amikor neked nem ez a célod, elszomorít...
2023. szept. 23. 23:17
 20/46 anonim ***** válasza:
18%

A nok nem tartjak problemanak, maximum nem foglalkoznak vele.

Az itteni "nok" pedig mindent problemanak tartanak.

2023. szept. 23. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!