Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért tartják sokan problémána...

Miért tartják sokan problémának, hogy a fiatalabb generációnak a menedzserei pozíció a cél?

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran hallom, hogy "mindenki menedzser akar lenni".

Ez így van a tengerentúlon is, nem magyar sajátosság.

Nem értem, mi ezzel a baj.

A menedzserek általában középvezetők, azon a szinten pedig nagyon jó a juttatási csomag.Ami Európában baromira kedvelt az a szolgálati autó, de népszerű még extra lakhatási támogatás és az egészségügyi biztosítás magánintézménynél.Utóbbi viszont a tengerentúlon kedvelt.

A menedzseri szint garantálja a kényelmes életet.

Az is igaz,hogy egy menedzsernek sokat kell dolgoznia, de a magas fizetés és juttatási csomag kompenzálja.

2017. dec. 2. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Azért, mert nem kell ennyi menedzser. Hegesztő, villanyszerelő, betanított munkás kell. A menedzserek is betanított munkások lesznek, csak külföldre mennek, mert ciki lenne itthon.
2017. dec. 2. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Az az alapvető baj ezzel, hogy ha mindenki menedzser, akkor ki fog "alattuk" dolgozni? Sok szakember kellene inkább, aki meg tud szerelni egy autót vagy vízcsapot. Én amúgy Hollandiában élek, és itt pl. a földművesek és állattenyésztők között van a legtöbb milliomos, ez nem vicc. És egy fűtésszerelő simán megkeres annyit, mint egy menedzser.
2017. dec. 2. 19:52
 3/9 anonim válasza:
100%
Igen, csak az a gond, hogy szakemberként nem élsz meg és kidolgozod a beled. Én tudom, mert mindkét szülőm szakember lenne. Az egyik kidolgozza a belét, a másik meg megint csak kidolgozza a belét, de még el se tud helyezkedni az eredeti szakmájában.
2017. dec. 2. 20:18
 4/9 anonim válasza:
74%
És itt most a nagy többségről beszélek. Lehet, hogy 1-2 szerelőnek jól megy persze.
2017. dec. 2. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt igazából én se értem a problémát. Legyenek a fiataloknak céljai, legyen ambíciója. Persze gyakorlatilag nem lesz mindenki menedzser, mert nem lesz annyi hely, de attól meg lehet próbálni.
2017. dec. 2. 21:41
 6/9 anonim válasza:
Amúgy inkább átmenetekre is lenne igény. Például aki összeköti a műszaki részt a menedzsmenttel. Nyugaton van ilyen, itt még gyerekcipőben jár.
2017. dec. 2. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem, miért akar mindenki manager lenni, mikor nálunk egy gázszerelő vagy egy értelmi fogyatékos is lehet milliárdos.
2017. dec. 3. 08:05
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
#7 pontosan kire gondolsz? Legyen merszed leírni, kiről beszélsz, ha valakit sértegetsz.
2017. dec. 3. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Vajon kiről beszélhet :DDD Magyarország legokosabb emberéről (ugye még azt is tudjuk, hogy jobb mint Zuckerberg), a haza 8. leggazdagabb személyéről, aki 2010-ben még egy senki volt :DD
2017. dec. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!