Lehet tobb poziciora jelentkezni ugyanannal a multinal?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy esetleg egy pozira felvennenek, de elutasitom, hatha a masik sikerul. Vagy egyenkent kene a poziciokra jelentkezni ugyanannal a cegnel?2017. nov. 12. 13:38
1/2 anonim válasza:
Nálam úgy volt, hogy x részleg vezetője bent volt, akiknél volt olyan pozi, amire alkalmas voltam (köztük annak a vezetője is, amire jelentkeztem), és elmondták egyenként, hogy náluk pontosan milyen pozíciók vannak, mit kéne csinálni és a végén nekem rangsorolni kellett, hogy melyik érdekel a legjobban/legkevésbé.
2/2 anonim válasza:
Abszolút. Lehet nem csak 1 HResnél futnak majd össze, de mostanában kapkodnak az emberek után.
Vaószínű felhív majd valaki (az is lehet, 2 különböző HRes ha nem egy alá taroznak a pozik :)), és rákérdez, melyik miért érdekel. Vagy csak arra hívnak fel, amelyikre szerintük jobban illesz.
Olyannal hogy ha egyet megajánlanak, és elutasítod a másik reményében, nem kalkulálnék. Egy ponton a HResek is beszélnek egymással, okkal ajánlják meg azt, amit. Szerintem nyílt lapokkal játsz már az elején, vesézd ki mindegyik pozit, és mondd meg nyíltan, ha az egyik jobban tetszik mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!