Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért tartják problémána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tartják problémának, ha sokan "csak megdugni" akarják őket?

Figyelt kérdés
Végülis így kapnak egy tök jó visszajelzést arról, hogy kívánatosak a férfiak számára és ezzel növelhetik az önbizalmukat. Aztán, hogy élnek a lehetőséggel vagy sem, azt szívük joga eldönteni.

2023. szept. 23. 21:12
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Én őszintén szólva nem látom ennyire borúsnak a helyzetet. Ha vannak jelentkezők, lehet kiből válogatni, egyet dugsz aztán legfeljebb elköszönsz és kész.
2023. szept. 23. 23:31
 22/46 anonim ***** válasza:
87%
20-as szerintem változtasd meg a felhasználóneved "itteni nők"-re. Bár így is elég felismerhető vagy. Amúgy ha egy konkrét itteni nő ghostingolt, és azért vagy ilyen pipa, akkor drukkolok neked hogy fel tudd ezt dolgozni és találj valakit aki ezt feledteti veled.
2023. szept. 23. 23:36
 23/46 anonim ***** válasza:
29%

#22: Ó, sajnálom, ha szíven ütött, hogy a való életben értelmesebb nők vannak, mint itt. Nem igazán értem, hogy pontosan mi a problémád. Hogy a környezetemben értelmesebb nők vannak? Vagy mindenkinek egyet kéne értenie az itteni nők 24 órás rinyálásával?

Ne haragudj, de nem megy. Nagyon gáz, amit itt művelnek. Sőt, más kérdésnél már nők is leírták, hogy borzalmas, ami itt megy.

Azt nem igazán értem, hogy mi felismerhető nálam. Olvastad valami másik válaszom? Vagy mi úgy velem is, mi a probléma?

Ne haragudj, de itteni nő nem ghostingolt. Azért értelmes férfiként feljebb van a szint annál, mint ami itt van. (Hozzáteszem: Az oldalról már találkoztam több nővel is, csak más kategóriából. Teljesen pozitív volt minden ilyen élményem.)

Egyébként, amikor ilyen paranoiás elméleteket találtok ki, tényleg úgy érzitek, hogy rendben vagytok fejben?

2023. szept. 24. 00:01
 24/46 anonim ***** válasza:
16%

Egy csomó nő van aki csak szexet akar.

De ezek is elvárják hogy megkérd a kezüket.

2023. szept. 24. 01:14
 25/46 anonim ***** válasza:
10%

Nem a nők tartják ezt problémásnak, hanem a kidobott, megcsalt, lecsúszott nők, hogy már csak erre kellenek.

Ebből is látszik a gyk-n, milyen "nők" tanyáznak itt....

2023. szept. 24. 04:50
 26/46 anonim ***** válasza:
75%

Nem mindegy ki mondja és mikor mondja. Aki tényleg dugni akar az ezt nem hangoztatja ideje korán. Normális partnert nehéz így találni.

A szándékot nem direktben kell kifejezni. Inkább csak éreztetni kell és a válasz sem az, hogy meg, hanem a viselkedés árulja el.

2023. szept. 24. 05:11
 27/46 anonim ***** válasza:
66%

"Sőt, más kérdésnél már nők is leírták, hogy borzalmas, ami itt megy."

Azok nem az "itteni nők"? 🤣🤣🤣

2023. szept. 24. 05:38
 28/46 anonim ***** válasza:
91%

Amikor fiatalabb koromban nem volt önbizalmam, akkor azért tartottam annak, mert rosszul esett, hogy csak erre kellek.

Most meg már azért tartom problémának, mert van önbizalmam, és pontosan tudom, hogy ennél jóval többet érek, és egyszerűen undorral tölt el, hogy kiknek van képük kategorikusan előállni azzal, hogy hadd b.asszanak már meg, aztán mehetek is a sunyiba (segítek: soha nem valamire való, értékelhető férfiak).

Ja, és nem vagyok "kidobott, megcsalt, lecsúszott nő". Pont az ellentéte.

2023. szept. 24. 06:03
 29/46 anonim ***** válasza:
83%
Én nem ezt tartom annak, hanem a "sokan" minőségét... Vonzó külsejű és személyiségű férfiaktól jöhet jól, mert egyrészt én sem nagyon akarok többet, másrészt tényleg van egy kis "egotuning" hatása, hogy ilyen férfi leállna velem. De nem ez a helyzet, hanem hogy a "sokan" az kívül-belül szörnyű pasasokat takar.
2023. szept. 24. 07:15
 30/46 anonim ***** válasza:
80%
Csak hogy a férfiak egy totál átlag alatti nőt is megdugnanak úgyhogy ez nem pozitív visszajelzés
2023. szept. 24. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!