Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem a pénz számít, akkor a nőket egyáltalán miért érdekli, hogy a férfi mennyit keres?
Tehát ha egy nő 500 ezret keres, egy férfi pedig 300 ezret, az miért probléma? Valaki 800 ezret elkölt egy hónapban, más negyedannyit, nem vagyunk egyformák.
Amíg valaki magát képes fenntartani, addig miért nem mindegy, hogy mennyit keres? Amelyik nőnek ezzel problémája van, az gyakorlatilag meg akarja szabni, hogy a párja milyen életszínvonalon éljen, tehát ugyanolyan golddigger, mint az, aki nyíltan a magas fizetésre utazik. Bár még rosszabb is, mert utóbbi legalább kimondja úgy, ahogy van.
50
Nem olyan regóta tart! Teljesen más, tekintve, hogy én vagyok a nő... Altalában nála vagyunk, mert neki heti 2-3x be kell mennie, én viszont onnan dolgozom ahonna akarok, 2-3havontaax egyszer megyek be dolgozni! Sehol nem fizettem még soha, ha ez a kérdésed, mert nem engedte, de örömmel fizezném a közös progik rám eső részét, amit már többször is felajánlottam, de nemleges választ kaptam! Enni mondjuk nem eszem sokat, neki viszont főzök rendszeresen,... Kb 3 hete tobbet vagyok itt, mint otthon, mert jó vele, és ő is hasonloképp vélekedik, a rezsibe valo beszállásomat sem fogadta el. De még egyszer: Beszállnék, ha kérné!
52
Igen! Én is GONDOLTAM :) , hogy nem kapok választ a kerdesemre.
54
Te nem vagy az? Te összejonnél munkanélkuli nővel?
Ha egy átlagos emberből indulunk ki (tehát nem olyanból, aki az összes megkeresett pénzét elherdálja f...gokra, nem fizet gy-t és hitelt és más hitelét és 600 biztosítást és 3féle konstant gyógyászati kezelést IS), akkor azért le lehet szűrni bizonyos dolgokat abból, milyen életszínvonalra lehet számítani a másik mellett a saját kerestünket is hozzátéve. Persze, vannak a kiugró esetek, amikor valaki millió feletti fizetésnek is a seggére tud verni másfél hét alatt, de az nem az átlag.
Azért egy értelmes nő végiggondolja azt, hogy el tudja-e viselni, ha a saját maga által megteremtett életszínvonalból effektíve le kell adnia, ha Józsival összejön. Vagy ha naplopó golddigger, akkor meg pláne végiggondolja, hogy Pisti fizetéséből milyen rucikra és milyen nyaralásra telik (Pisti meg ne hajtson a golddiggerre, ha ezen felháborodik, azért könnyen ki lehet szűrni őket külsőre és viselkedésre is). Vagy ha vki gyereket akar vállalni, és van egy elképzelése, hogy akarja a gyereket nevelni, milyen életszínvonalon.
49: Hülyeségeket beszélsz. 300-E alatt keresek, párom a felét keresi részmunkaidővel, előző évben 5-ször üdültem, ezekből egyszer együtt utaztunk, illetve például tervezünk fürdős nyaralást a mostani évre. Csak Magyarország, de ez lényegtelen. Egyébként meg a saját pénzedből nem kell lefabrikálni azért, mert a párodnak nincs annyi. Vannak barátok is, nem kalitkában élünk, lehet menni barátokkal. Emellett párkapcsolatban is működhet kölcsönözés, nálunk is működik. A potom 235-ezremből én segítettem ki páromat. Sőt: ő még munkanélküli is volt. 300-ezerről volt szó, úgyhogy 250-nél ne is menjünk lejjebb a példával.
Ezek kifogások voltak.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!