Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem a pénz számít, akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem a pénz számít, akkor a nőket egyáltalán miért érdekli, hogy a férfi mennyit keres?

Figyelt kérdés

Tehát ha egy nő 500 ezret keres, egy férfi pedig 300 ezret, az miért probléma? Valaki 800 ezret elkölt egy hónapban, más negyedannyit, nem vagyunk egyformák.

Amíg valaki magát képes fenntartani, addig miért nem mindegy, hogy mennyit keres? Amelyik nőnek ezzel problémája van, az gyakorlatilag meg akarja szabni, hogy a párja milyen életszínvonalon éljen, tehát ugyanolyan golddigger, mint az, aki nyíltan a magas fizetésre utazik. Bár még rosszabb is, mert utóbbi legalább kimondja úgy, ahogy van.

2023. szept. 13. 18:43
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
59%
Annyira látszik, hogy nem volt kapcsolata annak, aki ilyet kérdez. De hogy minimálisan sem képes logikailag összekapcsolni dolgokat, az félelmetes.
2023. szept. 14. 11:09
 22/60 anonim ***** válasza:
39%
A legtöbb nő a sok helyett a még több pénzt szereti ezért is van egyre több válás ezt saját tapasztalatból mondom.
2023. szept. 14. 18:31
 23/60 anonim ***** válasza:
40%
Igen 22-es, akinek nincs egzisztenciája, általában az panaszkodik, és írja ki ezeket a kérdéseket.
2023. szept. 14. 18:37
 24/60 anonim ***** válasza:
37%

Az miért nem szokott baj lenni, amikor a férfinak jóval több pénze van? Ő adja lejjebb az életszínvonalát?

Jöhet a lepontozás válasz helyett, kedves "nem anyagias" nők.

febr. 18. 10:54
 25/60 anonim ***** válasza:
78%
Ki kényszeríti a férfit, hogy egy jóval szegényebb nővel jöjjön össze?
febr. 18. 11:24
 26/60 anonim ***** válasza:
Rohadtul unalmas már ez a téma.
febr. 18. 11:26
 27/60 anonim ***** válasza:

Mondjuk a normális értékrendje, hogy magát az embert nézi, nem a pénzét?

Azt elhiszem...

febr. 18. 12:52
 28/60 anonim ***** válasza:
69%
Ne haragudj, de ha nő lennék én se jönnék össze csóró palival. Nem azt mondom, hogy csak a pénzre kell menniük, de ha több opció van, akik jófejek, jól néznek ki, és az egyiknek történetesen pénze is van, akkor miért ne választaná azt?
febr. 18. 13:10
 29/60 anonim ***** válasza:
23%

Nem haragszok. A lepontozáaban is igazam lett, ami szintén őket minősíti. A kérdésemre se fogok választ kapni, mert kibukna a kettősmérce. Mindenki azt választ, akit akar. Engem csak ez az undorító álszentség irritál. Aki ennyire pénz alapján válogat, az ne mondja magáról, hogy nem anyagias, mert kvára az.

febr. 18. 14:20
 30/60 anonim ***** válasza:
38%

29

Én az vagyok, vallalom. Nem kell eltartania senkinek, de én sem fogok eltartani senkit! Nem szabom meg senkinek az életszinvonalát! Mindenki azt csinál amit akar, ugy valaszt/utasit el, ahogy akar. Engem taszitana, ha a pasim fele annyit keresne mint. Nem keresek jól, (netto 650) de amikor sok férfi meg ezt minimumot sem képes elérni, az rendkivul illuziorombolo!

22

Definiáld a "sokat" és a "még többet". Nem hiszem, hofy azert hagyott el a feleséged, mert tul sokat akart...

febr. 18. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!